A nagy múltú német audio termékeket gyártó cég, a Sennheiser fej- és fülhallgatók, színpadi, stúdió vagy kamera mikrofonok és konferencia, illetve üzleti audio technológia területén kínál kiváló megoldásokat.

Sennheiser megoldások

  Utcai fej-és fülhallgatók

  Nem számít, hogy a „mozgásban” kifejezés a metrót, az utcát, vagy egy fitnesztermi edzést jelent számodra, a Sennheiser pontosan azt kínálja, amire menet közben szükséged van. A választékban minden megtalálható, a teljes méretű, kagylós kialakítású fejhallgatótól kezdve az ultrakönnyű, hallójáratba helyezhető fülhallgatóig. Akusztikailag nyitott vagy zárt – némely modell Bluetooth® technológiával. A legendás Sennheiser hangzást minden esetben élvezheted.

  Tovább
 • AMBEO Soundbar

  A többhangfalas házimozi-rendszerek képességeit egyetlen elegáns, korszerű eszköz formájában megvalósító AMBEO Soundbar eddig nem tapasztalt minőségű otthoni 3D-s hangzásélményt nyújt.

  tovább

Mikrofonok

 • „Vezeték nélküli mikrofon- és monitorrendszerek alapjai“kézikönyv

  Alkalmazások kapcsán szerzett többéves nemzetközi tapasztalatok gyűjteménye. A kézikönyv felépítése az audio jel átviteli láncban megtett útját követi, a mikrofonkapszulától egészen a vevőegység kimenetig.

   A vezeték nélküli mikrofon- és monitorrendszerekkel kapcsolatos alapvető ismeretek

   ▪ A gyors helyszíni megoldást segítő alapszabályok
  ▪ Gyakorlati tanácsok showműsorok-, rendezvények-, TV-, film és színházi produkciók lebonyolításához
  ▪ Több mint 250 fotó és ábra

  Bővebben

Sennheiser hírek

Lépjünk kapcsolatba!

kapcsolat2