Színház

Szinte láthatatlan, mégis erőteljes hangzás.

A Sennheiser vezeték nélküli mikrofonmegoldásai megnyugtatóan stabil átviteli kapcsolatot biztosítanak,

olyan rendkívül kompakt színházi headsetekkel egészülnek ki, melyek tiszta, erőteljes hangzást kínálnak, és csaknem észrevétlenül fedhetők el sminkkel, vagy rejthetők el a jelmezben. Fedezd fel sokoldalú kínálatunkat (a lavalier mikrofonoktól kezdve a kézimikrofonokon át a környezeti hangot rögzítő, híres MKH sorozatig) és a kiegészítők széles választékát.

SK 6212

A digitális SK 6212 egy új korszak beköszöntét hirdeti. Ez a mini zsebadó a Digital 6000 családot egészíti ki, amely etalonnak számít a modern audio előadásokban alkalmazott, nagy kihívásokkal küzdő digitális jelátviteli technológiában.
Az SK 6212 készülék nem nehéz, és nem is feltűnő. Mindössze akkora, mint egy gyufásdoboz, kényelmesen könnyű, nincsenek éles szélei vagy sarkai, diszkrét és könnyen elrejthető.
A cserélhető akkumulátor és antenna, a közvetlen működtethetőség és a megbízható jelátvitel, mind a felhasználó javára válik.

Vezeték nélküli rendszerek

Vezetékes mikrofonok

Válogass a Sennheiser vezetékes mikrofon kínálatában, típus, felhasználási mód vagy kapszula típus szerint.

Vezeték nélküli rendszerek

Nézz szét a Sennheiser vezeték nélküli rendszerei között, felhasználási mód, átviteli technológia, kivitel vagy iránykaraktersztika szerint.


Lépjünk kapcsolatba!