Tárgyalások és
konferenciák

Ahol a résztvevők tökéletesen megértik egymást

Külföldi résztvevőket is vendégül látó konferenciák, irodai telefonkonferenciák, befektetőkkel és sajtóképviselőkkel folytatott kommunikáció – mindez a modern munkavégzés szerves része.

Annak érdekében, hogy az információk a nagy távolság vagy a népes közönség ellenére is célba érjenek, döntő fontosságú a megfelelő eszközök használata. Akár kétszemélyes tárgyalásról, akár 400 tárgyalóegységet felvonultató, nagyszabású konferenciáról van szó: a Sennheiser olyan ideális audio megoldást kínál, amely biztosítja, hogy minden egyes szó megbízhatóan és kristálytisztán érjen el a közönséghez vagy a párbeszéd résztvevőihez.

audio megoldásaink:

TeamConnect Ceiling Medium
TeamConnect Ceiling Medium

Mennyezeti mikrofon, kis- és közepes méretű termekhez

40 m²-es maximális lefedettségével a TeamConnect Ceiling Medium mennyezeti mikrofon kiváló választás közepes méretű tárgyalókhoz, iskolai előadótermekhez vagy együttműködési terekhez.
Ezzel a megoldással a Sennheiser tovább bővíti azon mennyezeti mikrofonok választékát, melyek amellett, hogy harmonikusan belesimulnak a tárgyalók belvilágába, hallhatóan jobb hangzást biztosítanak.

TeamConnect Ceiling 2
TeamConnect Ceiling 2

Mennyezeti mikrofon, közepes- és nagyméretű termekhez

Az akár 80 m²-es lefedettségnek köszönhetően, nagyobb tárgyalók, iskolai előadótermek vagy együttműködési terek számára még mindig a Sennheiser iparágvezető TeamConnect Ceiling 2 mennyezeti mikrofonja a legjobb megoldás. A praktikus kialakítású, négyzetalakú TCC 2 kecsesen illeszkedik a modern tárgyalótermek belvilágába – telepítése az álmennyezeti elemek egyszerű cseréjével megoldható.

SpeechLine Wired
SpeechLine Wired

Vezetékes mikrofonrendszer kis- és nagyméretű termekhez

A SpeechLine Wired beépített mikrofonok sokoldalú megoldást kínálnak a hangtechnikát igénylő legkülönfélébb helyzetekben, és észrevétlenül integrálhatók bármely beszédhangosítást igénylő környezetbe.


Lépjünk kapcsolatba!