Megoldások a felsőoktatás számára

A Sennheiser élvonalbeli digitális audiotechnológiát kínál informatikai vezetők, oktatók és hallgatók számára az egyetemi kampuszokon.

A felsőoktatási intézmények – egyetemek, főiskolák – válaszút előtt állnak. Egyre nagyobb igény mutatkozik a modern tanulási módszerek iránt. A főiskoláknak, egyetemeknek változtatniuk kell hozzáállásukon, ha a jövőt illetően nem szeretnének veszíteni vonzerejükből. Már 2020 at megelőzően is egyre gyakrabban jelentkezett az igény arra, hogy a hallgatók otthonról kapcsolódhassanak be az ezen intézmények kínálta oktatásba. Ezért egyre több felsőoktatási intézmény alkalmaz olyan technikai megoldásokat, melyek révén előadótermeiket távoktatásra alkalmas, digitális termekké alakíthatják át.

Beszédhez

A Sennheiser olyan beszédalkalmazásokra optimalizált, csúcstechnológiát képviselő eszközöket kínál, melyeket a professzorok, az IT-munkatársak és a hallgatók is könnyen tudnak kezelni. A SpeechLine Digital Wireless mikrofonrendszer használatához nincs szükség szakértelemre. Ez a rendszer könnyedén kiterjeszthető a kampusz tetszőleges számú helyiségére. A kiváló hangminőség magasabb szintű élményt biztosít a hallgatók számára az oktatás során.

Hallgatáshoz

Az akadálymentesítés iránti növekvő társadalmi igény költséges megoldások alkalmazására késztetheti az egyetemeket. Mindamellett, ha az okoseszközökre kiváló minőségű, streaming formátumú audio jeleket továbbítunk, a hallássérült hallgatók is tökéletesen bevonhatók az oktatásba. Korszerű tanítási megoldások alkalmazásával az egyetem a legkiválóbb tehetségeket csábíthatja magához. A Sennheiser digitális audio termékeinek megvásárlásával az intézmény a hallgatók jövőjébe invesztál.

Vezérléshez

A digitalizáció korában elengedhetetlen az időtálló, IT-barát technológiákba történő befektetés. A Sennheiser megoldásokkal az egyetem tökéletesítheti digitális munkafolyamatait és minimálisra csökkentheti jövőbeli befektetéseit. A hálózatba kötött eszközök távolról felügyelhetők, illetve szervizelhetők.

Audio megoldások egyetemek számára

Speechline Digital Wireless

A SpeechLine Digital Wireless mikrofonsorozat megbízható és kiemelkedően rugalmas megoldásokat kínál, oktatási alkalmazásokhoz igazítva.

Tovább
MobileConnect

Hallássegítés saját okostelefonodon A MobileConnect a hanganyagokat WLAN kapcsolaton keresztül, élőben, streaming formátumban és kiváló minőségben továbbítja saját okostelefonodra.

Tovább
Sennheiser Control Cockpit

Digitalizáld AV-rendszer kezelési munkafolyamataid.
Digitális munkafolyamatok a napi rutinfeladatokhoz.
Ingyenes és egyszerűen használható

Tovább
TeamConnect Ceiling 2

A szabadalmaztatott, automatikus hangnyaláb-formálási technológiának köszönhetően üzeneteid a szoba bármely pontjából kristálytisztán kerülnek továbbításra az iskolai előadás távoli résztvevői felé.

Tovább

evolution wireless G4

Az evolution wireless sorozat globális ipari szabvánnyá nőtte ki magát. A még nagyobb rugalmasságot és a digitális munkafolyamatok optimalizált támogatását biztosító ew 300 G4 alakjában a Sennheiser újabb mércét állít.

Tovább
Evolution Wireless Digital

Az Evolution Wireless Digital a legmegbízhatóbb kapcsolatot biztosítja minden helyzetben, bárhol, most és a jövőben is – legyen szó előadásról, konferenciáról, moderálásról vagy élő előadásról.

Tovább

Lépjünk kapcsolatba!