Márkáink, Sennheiser

SpeechLine Digital Wireless

IT-optimalizált vezeték nélküli mikrofon rendszer beszédhet és előadáshoz
Bíróság és közigazgatás, Előadás és prezentáció, Múzem és műemlék épület, Oktatási intézmény, Tárgyaló- és konferenciaterem

Előadásokhoz fejlesztett vezeték nélküli mikrofonrendszer

A SpeechLine Digital Wireless egy digitális vezeték nélküli mikrofonrendszer, melyet a vállalati és egyetemi prezentációk támogatására terveztek. Széles termékportfóliójának köszönhetően a rendszer kiemelkedően sokoldalú, valamint könnyedén illeszthető a különféle alkalmazások kritériumaihoz. A tervezők célja az volt, hogy megkönnyítsék az IT és AV vezetők mindennapos munkáját. A SpeechLine Multi-Channel Receiver bevezetésével a SpeechLine Digital Wireless tökéletes megoldást kínál az informatikai integrációhoz.

Tökéletes IT-integráció
A Multi-Channel Receiver

A rendszer támogatja a főbb IT tanúsítványokat, és könnyedén integrálható a meglévő informatikai infrastruktúrába. Két Ethernet csatlakozó, a Power over Ethernet (PoE) és a Dante™ segíti az egyetemi vagy a vállalati hálózathoz csatlakozást. A SpeechLine Digital Wireless önálló rendszerként is működtethető, de plug-ineken és protokollokon keresztül egyéb gyártók környezetébe is integrálható.

Kifogástalan működés és karbantartás
A SpeechLine Digital Wireless megkönnyíti a napi munkát

A Sennheiser Control Cockpit garantálja a beállítások teljeskörű átláthatóságát és irányítását. Az olyan időigényes manuális munkafolyamatok, mint az akkumulátor töltöttségének ellenőrzése, immár digitális úton, egy pillanat alatt elvégezhetők. A fejlett rendszer-automatizálásnak köszönhetően többé nem kell manuálisan kezelni a frekvenciákat és az interferenciát – így a SpeechLine Digital Wireless rendszerrel nemcsak pénzt, hanem időt is spórolsz.

Mindig készen áll
Egyszerűen működik – bármikor

A tökéletes mikrofonrendszer bármilyen körülmények között működik. A SpeechLine Digital Wireless kezelése nem igényel különösebb magyarázatot. A mikrofon azonnal használatra kész, amint leveszik a hálózati töltőállomásról. A 15 órás akkumulátor-üzemidő következtében a mikrofon még a hosszabb munkanapokat is kibírja.

Időtálló befektetés
Időt nyerhetsz és pénzt spórolhatsz – most és a jövőben egyaránt

A SpeechLine Digital Wireless jövőbiztos beruházás, mivel az engedélymentes 1,9 GHz-es frekvenciasávban működik. Az ingyenes Sennheiser Control Cockpit új ablakot nyit a jövőre. A teljes rendszer felügyeletének és vezérlésének átláthatósága miatt csökken a berendezés karbantartási és szervizköltsége.


Lépjünk kapcsolatba!