Márkáink, Sennheiser

MobileConnect

A Sennheiser MobileConnect Wi-Fi-n keresztül, élőben, kiváló minőségben képes streamelni az audiotartalmakat a diákok és a hallgatóság bármilyen mobilkészülékére.
Előadás és prezentáció, oktatás, Oktatási intézmény, Színház

Hallássegítés Wi-Fi-n keresztül minden hanganyaghoz az egész oktatási intézményben

A Sennheiser MobileConnect Wi-Fi-n keresztül, élőben, kiváló minőségben képes streamelni az audiotartalmakat a diákok és a hallgatóság bármilyen mobilkészülékére.
Ez egy könnyen használható, intuitív hallássegítő rendszer, amely a “hozd magaddal a saját eszközöd” koncepción alapul. A MobileConnect legújabb generációja három összetevőből áll: a MobileConnect állomásból, a MobileConnect Manager szoftverből és a MobileConnect alkalmazásból (iOS és Android), amely a diákok okostelefonjain használható. 

Kiváló hangminőség

A hallássegítésben elengedhetetlen az alacsony késleltetés. A MobileConnect alacsony késleltetésű hangátvitelt tesz lehetővé mobileszközökre. Valós idejű audio streameket biztosít kiváló hangminőséggel és tökéletes beszédérthetőséggel. A meglévő hálózatokba történő integrálás bárhol és bármikor lehetővé teszi a hallássegítés felhasználását.

Personal Hearing Assistant (Személyi hallássegéd)

A Personal Hearing Assistant segítségével a felhasználók tökéletesen hozzáigazíthatják az audiojelet saját hallásigényeikhez. Az érintőképernyős vezérlés megkönnyíti és intuitívvá teszi a használatát. A hallássegéd javítja a beszédérthetőséget, és kiváló hangminőséget biztosít.

Integrálás és üzemeltetés

A MobileConnect egyszerűen integrálható a meglévő hálózati és audio infrastruktúrákba. Az egész rendszer adminisztrációja és beállítása a MobileConnect Manager segítségével végezhető el.

“Hozd magaddal a saját eszközöd”

A diákok és a hallgatóság a saját eszközüket hozzák el vevőegységként. Nincs szükség további hardverre. A felhasználók számára kényelmes az ismerős eszköz használata. Az üzemeltetőknek nem kell külön erőfeszítéseket tenniük az eszközkezelés és karbantartás területén. A teljes tulajdonlási költség minimális.

QR-kód beolvasó

A felhasználók egy csatornaazonosító megadásával vagy egy QR-kód beolvasásával férhetnek hozzá a csatornához.

Unicast átviteli technológia

A MobileConnect segítségével Wi-Fi-n keresztül minden okostelefonra (iOS és Android) lehet továbbítani audiotartalmat.

MobileConnect App

A Mobile Connect alkalmazás könnyű hozzáférést biztosít az audiostreamekhez. A felhasználó egyszerűen kiválaszthatja a megfelelő streamet a listából vagy beolvashatja a tanteremben feltüntetett QR-kódot.
Az alkalmazás az App Storeból vagy a Play áruházból ingyenesen letölthető:

iOS alkalmazás letöltése

Android alkalmazás letöltése

Personal Hearing Assistant (Személyi hallássegéd)

A személyi hallássegéd segítségével a felhasználók egyéni hallásigényeikhez igazíthatják az audiojelet, és javíthatják a beszédérthetőséget és a hangminőséget. Az intuitív érintőképernyős vezérlés egyszerűen hozzáférhető hallássegítést tesz lehetővé a hallássérültek számára.

MobileConnect‑kezelő

A Kezelő üzemmódban a MobileConnect‑kezelő az összes MobileConnect‑állomás központi felügyeleti pontja. Több állomás kezelésére a legalkalmasabb, és professzionális IT‑infrastruktúrák esetében ez kínálja a legnagyobb mértékű skálázhatóságot.

Önálló mód

A MobileConnect‑kezelő használata helyett másik lehetőségként az egyes MobileConnect‑állomások üzemeltethetők önálló módban is. Ez elősegíti a hálózati integrációt, és különösen korlátozott IT‑infrastruktúra esetében előnyös.

MobileConnect‑állomás

A MobileConnect‑állomás a MobileConnect rendszer egy hardverkomponense. Mivel rendelkezik Etherneten keresztüli tápellátással, illetve XLR és Dante™ csatlakozással, a hálózatban bárhol telepíthető, akár az előadóteremben, akár egy központi szerverteremben.


Lépjünk kapcsolatba!