A spanyol D.A.S. Audio elkötelezett az innováció és a kiváló minőségű hangsugárzók iránt. Élő és installációs hang területén kínál profi megoldásokat.

DAS megoldások

Innováció és minőség

Miután több mint 40 éve aktívan részt vesz az audio világ életében, a DAS Audio értékes know-how-ot szerzett a hangerősítő rendszerek fejlesztésében és gyártásában. Az egész világon elismert minőségi termékek és ügyfélorientált szolgáltatások révén, a vállalat magasan képzett munkatársai a széles körű termékskálát terveztek és alkottak meg, azok számára, akiknek a megbízhatóság és a hangminőség a legfontosabb. A cég székhelye és maga a gyártás is Valenciában található, Spanyolország legnagyobb ipari parkjában.

A DAS küldetése, hogy a hangzást mindig és mindenhol nagyszerűbbé, tökéletesebbé és erőteljesebbé tegye.

A DAS hajtóereje kezdetektől fogva a munkatársak szenvedélyéből és elkötelezettségéből táplálkozik. A DAS-nál tisztában vannak azzal, hogy termékeiket a hangiparban dolgozó szakemberek használják, ezért elengedhetetlen, hogy azok teljesítménye, tartóssága és megbízhatósága a lehető legjobb legyen.

Családi vállalkozásként a vállalati közösség hamar összekovácsolódott. Hisznek abban, hogy az ügyfelekkel érdemes közeli kapcsolatot ápolni, méltányolva azok lelkesedését és áldozatos tevékenységét. Ezeknek a kapcsolatoknak az előrelendítése és optimalizálása a cég tevékenységének szerves részét képezi. A cég tevékenysége az ügyfelek és azok vállalkozásainak, valamint saját munkatársainak mélységes tiszteletén alapul. A cég vezetősége is elkötelezett az alkalmazottak, az ügyfelek és a beszállítók iránt. Ez a DAS sikerének fő záloga.

 
A cég 1971-es megalakulása óta lelkesen tevékenykedik termékeinek és szolgáltatásainak folyamatos fejlesztésén. Ennek a tanulási folyamatnak az eredményeként a DAS a felhasználók igényeit messzemenőkig kielégítő technológiai megoldásokat tud kínálni. Mára a DAS-rendszerek széles körben elterjedtek, napi szinten használatban vannak a világ számos pontján.
JELÁTALAKÍTÓK: „Az adaptálás és a személyre szabás közötti különbség”

A jelátalakító az egyik olyan alkotóelem, amely leginkább hatással van a hangrendszer végteljesítményére. A jelátalakítók fejlesztésekor a precizitás perdöntő fontosságú lehet a megbízhatóság és a hanghűség szempontjából.

A DAS Audio K+F részlegén a leginnovatívabb eszközökkel dolgoznak a jelátalakítók fejlesztésén; végeselemzés (FEA), a hangszórók lineáris és nemlineáris viselkedésének előrejelzése, teljesítményelemzés az alkalmazás valós beállításaival stb. Az, hogy a DAS Audio maga tervezi és gyártja a jelátalakítókat, lehetővé teszi számára, hogy egyedülálló eredményeket érjen el.

ELEKTRONIKA: „Az aktív rendszerek is történetünk részét képezik.”

Így biztosítható a kiváló hangminőség és a rendszerek megbízhatósága. Az aktív rendszerek használata a következőket biztosítja:

  • A sorozat összes rendszerének egységes lesz a hangzása.
  • Az aktív rendszerekkel ellenőrzöttebb teljesítmény, a folyamatos feszültség- és áramfigyelés révén pedig fokozottabb megbízhatóság érhető el. Olyan funkciók használatára ad lehetőséget, mint például a jelátalakító állapotának ellenőrzése.
  • Megnövelt dinamika-tartomány a nagy rendszereknél a csatornánként és szekrényenként külön-külön dedikált erősítőnek köszönhetően.
  • A legújabb DSP technológiáknak, például a FIR szűrőkkel történő jelfeldolgozásnak, a DASaim alkalmazásnak, illetve a távoli irányításnak és felügyeletnek köszönhetően a DAS Audio rendszerek a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtják.
  • Az egyszerű kezelés a cégek közötti kölcsönzést is leegyszerűsíti.
  • A DAS Audio az ügyfelek igényeinek kielégítő megoldása érdekében a passzív rendszerek tervezésénél mindig felajánlja a szükséges külső erősítést, hogy mind a hangzást, mind a megbízhatóságot tekintve a lehető legjobb eredményt érjék el.
DOBOZOK ÉS KIEGÉSZÍTŐK: „Mint a rendszertervezés elemi részei”

A fizikai szerkezet különböző tervezőszoftvereken, valamint akusztikai és ellenállási teszteken megy keresztül. Az alábbi változókat veszik ilyenkor figyelembe:

  • Merevség: a hangérzékelést befolyásoló rezgések elkerülése érdekében.
  • Ellenállóság: a berendezésnek nem csak az idő próbáját kell kiállnia, hanem a külső tényezőkkel, például az időjárással vagy a szállítással járó kockázatokkal szemben is ellenállónak kell lennie.
  • Használhatóság: a rendszereknek könnyen használhatónak és kényelmesen kezelhetőnek kell lenniük mind a szállítás, mind a telepítés során.
  • A dobozok megtervezése mellett a DAS Audio a rendszerek alapvető tartozékain túl – a végfelhasználók igényeinek megfelelően – személyre szabott kiegészítőket is kínál.
SPANYOLORSZÁGBAN GYÁRTVA: „Létünk és szenvedélyünk forrása”

DAS Termékcsaládok

D.A.S. Vantec

Nagyszerű hangzás és egyszerű használat.

tovább

D.A.S. Action 500

Gyakorlati tapasztalatok alapján tervezett, masszív konstrukció.

tovább

D.A.S. Aero

Turnézás és élőhangosítás

tovább

D.A.S. Arco

Ideális rendszerek háttérzenéhez

tovább

D.A.S. Artec 300

Passzív beépített rendszerek.

tovább

D.A.S. BIDRIVER-PLUS

Különleges alkalmazásokhoz tervezett rendszerek

tovább

D.A.S. Event

Professzionális DAS-teljesítmény, elérhető távolságban.

tovább

D.A.S. Quantum

Kiváló beszédérthetőség és konfigurálható fázismenet.

tovább

DAS hírek

Lépjünk kapcsolatba!

kapcsolat2