Márkáink, Sennheiser

Evolution Wireless Digital (EW-D)

Új mércét állít a piacon jelenleg elérhető vezeték nélküli rendszerek terén
Előadás és prezentáció, Élőzene, Fesztivál színpad, Koncert és előadóterem, Oktatási intézmény, Rendezvényhelyszínek

Használd ki a digitális UHF rendszer erejét és képességeit, mely bármely RF-környezetben kiválóan elboldogul!

Az Evolution Wireless Digital új mércét állít a piacon jelenleg elérhető vezeték nélküli rendszerek terén: az eddigi legszélesebb dinamika-tartománnyal, valamint a beállítást megkönnyítő és megbízható kapcsolatot biztosító, fejlett funkciókkal. Az automatikus frekvencia-koordinálást végző Sennheiser Smart Assist alkalmazás segítségével maximális hatékonyság érhető el és a rendszer teljes mértékben kézben tartható. Megnövelt sávszélesség és a jelenleg kapható digitális vezeték nélküli rendszereknél elérhető legkisebb késleltetés – ha a minőség és a teljesítmény mindennél fontosabb számodra, nem is találhatnál az Evolution Wireless Digital rendszernél megfelelőbb eszközt.

Emeljük a mércét

A határokat feszegető Evolution Wireless Digital szélesebb dinamika-tartománnyal rendelkezik, mint a piacon jelenleg elérhető bármely más vezeték nélküli rendszer.
Könnyen belátható, hogy ez a rendszer egyedülálló a maga nemében: másodpercek alatt, automatikusan képes megtalálni a legmegbízhatóbb jelet, miközben az 56 MHz-es hangolási sávszélességnek köszönhetően akár 90 csatornásra is méretezhető.

Egyenlő távolságtartás – egyszerűbb, mint amilyennek hangzik


Az Evolution Wireless Digital négyzethálóban elhelyezhető frekvenciákkal dolgozik, mely megoldás korábban csak a zászlóshajónak számító Digital 6000 és Digital 9000 vezeték nélküli rendszerben volt megtalálható. A kiváló linearitással rendelkező, minőségi komponensek kiküszöbölik az EW-D adók között fellépő keresztmodulációt, ami lehetővé teszi a frekvenciák 600 kHz-enkénti, egyenletes elhelyezését. Ez mind a vezeték nélküli rendszerekkel ismerkedő, mind a tapasztalt szakemberek számára leegyszerűsíti a frekvencia-koordinációt, valamint méretezhetővé teszi a rendszert és nagyszámú csatorna elhelyezését teszi lehetővé.

Egy mindig kéznél lévő segítség


A Bluetooth Low Energy kapcsolaton keresztül elérhető Sennheiser Smart Assist alkalmazással a rendszer felügyeletét teljes mértékben kezedben tarthatod.
Élvezd a rendkívül gyors, automatikus beállítás, a rendszerbeállításokhoz történő teljes körű hozzáférés és a távoli felügyelet nyújtotta előnyöket – mindezt kényelmesen, Android vagy iOS eszközöddel kezelhető módon.
Takaríts meg időt és energiát, végezd a dolgod magabiztosan.

• Az UHF-spektrumban működő digitális átvitel, ami jelentősen növeli a rendszer hatótávolságát, megbízhatóságát és méretezhetőségét

• Bluetooth Low Energy kapcsolaton keresztül működő Smart Assist alkalmazás, ami leegyszerűsíti a beállítást és távolról is kezelhetővé teszi a rendszert

• Automatikus frekvencia-pásztázás, amely megbízható kapcsolatokat hoz létre, minimális időráfordítás és erőbefektetés mellett

• Az audio jeleket 134 dB-es dinamika-tartományon belül fogadni képes bemenet feleslegessé teszi az érzékenység állítását és megörökít minden apró részletet

• A keresztmoduláció mentes működésből adódóan a csatornák egy négyzethálón belül, egymástól 600 kHz-es távolságban könnyedén elhelyezhetők

• Az 56 MHz-es hangolási sávszélességnek és a következetes távolságtartásnak köszönhetően akár 90 csatorna is elhelyezhető

• A finomhangolást 2.240 választható frekvencia segíti

• A lítium-ion akkupakk (külön megvásárolható) akár 12 órányi üzemidőt is képes biztosítani (a tartozékként mellékelt 2 db AA elemmel az üzemidő max. 8 óra)

Evolution Wireless Digital bemutatók

Ismerd meg a sorozat erősségeit!

Evolution Wireless Digital Tutorial videók

Az EW-D használata valóban nagyon egyszerű, győződj meg róla te is!

További Evolution Wireless Digital rendszereink

EW-DX rendszerek
EW-DX rendszerek

A Sennheiser EW-DX leegyszerűsíti a professzionális munkafolyamatokat és könnyen méretezhetővé teszi a digitális UHF rendszereket. A többféle hardver- és szoftveropcióból választva bármely színpadon, illetve oktatási intézményben megfelelő hálózati megoldás hozható létre. 
Ezeknél a rendszereknél egyetlen gombnyomással biztosítható az egyenlő csatornatávolság, az automatikus frekvenciakeresés, a Bluetooth® Low Energy szinkronizálás, valamint az automatikus frekvenciakoordinálás és -beállítás.

EW-DP kamerás szettek
EW-DP kamerás szettek

A filmkészítés épp elég kihívást hordoz magában, nem kell, hogy a hangrögzítés is ezek egyike legyen. 

Az EW-DP szolgálatodba állítja az időt. Ez a vezeték nélküli mikrofonrendszer a kategóriagyőztes technológiát ergonomikus felépítéssel ötvözi, megváltoztatva a hangzásról alkotott eddigi elképzeléseid.


Lépjünk kapcsolatba!