Márkáink, Sennheiser

Evolution széria

A sorozat összes mikrofonjában közös a lenyűgöző hangzás, a rendkívül robusztus és tartós kialakítás, illetve az adott feladatra való fókuszálás
Élőzene, Fesztivál színpad, Koncert és előadóterem, prezentáció

Van akinek a zene a szenvedélye – másoknak a szakmája is egyben.

Az evolution széria mindenki számára megfelelő mikrofonkínálatot nyújt. Ahogy az igények változnak és növekednek, úgy fejlődhetsz az evolution szériával.
A sorozat mikrofonjaiban közös a lenyűgöző hangzás, a feladatra való összpontosítás és a rendkívüli robusztusság. Az evolution mikrofonokat a legjobb német mérnöki hagyomány szerint alkották meg, illetve számtalan tesztnek és a legigényesebb gyártási folyamatoknak felelnek meg.

evolution 900 széria

A tökéletes élő hangzáshoz minden részlet számít. A sorozat egy harmonikusan kalibrált családként lett megalkotva. Ezek a csúcskategóriás mikrofonok az igényes hangzást páratlan megbízhatósággal ötvözik. Kompromisszumok nélküli színpadi felszerelés kompromisszumok nélküli szakemberek számára.

evolution 600 széria

Több mint szabvány hangzás: Az evolution 600-as sorozat hangszermikrofonjai és a 800-as sorozat vokál/beszéd mikrofonjai a Sennheiser belépő szintű termékei.
A jobb hnagzás érdekében csak csatlakoztasd őket és már használhatod is – az evolution vezetékes 600/800-as sorozata könnyen hazsnálható és rendkívül robusztus.