Prezentációk

Kiváló hangzás beszédhez és iskolai előadásokhoz

A Sennheiser prezentációs rendszerek különféle igények és helyiségelrendezések számára kínálnak megoldást.

Nagyfokú rugalmasságot és egyszerű használatot biztosítanak. Elvégre a lényegre kell tudnod összpontosítani: az üzenetedre. Mivel ezek a megoldások beszédalkalmazásokra vannak optimalizálva, kitűnő beszédérthetőségről gondoskodnak. Még folyamatos használat esetén is számíthatsz eszközeink megbízhatóságára.

SpeechLine Digital Wireless
SpeechLine Digital Wireless

A SpeechLine Digital Wireless sorozat megbízható és rendkívül rugalmas megoldásokat kínál az oktatáshoz és a vállalati alkalmazásokhoz igazítva. Széles körben skálázható és kitűnően megfelel a mindennapi munka- és előadói környezet minden igényének. Kis helyiségekhez épp ugyanúgy ideális a használata, mint a kiterjedt intézményi telepítésekhez.

evolution wireless 300 G4
evolution wireless 300 G4

Az evolution vezeték nélküli mikrofon-sorozat világméretű ipari sztenderdnek számít. A Sennheiser Control Cockpit távvezérlésének és felügyeletének köszönhetően az evolution wireless negyedik generációja az üzleti élet legsokoldalúbb és legrugalmasabb mikrofon-sorozata lett.

Evoltuion Wireless Digital
Evoltuion Wireless Digital

Az új sorozat megtart minden professzionális rendszerekre jellemző képességet: több csatorna kezelését, valamint azt a megbízhatóságot, melyet a felhasználók az UHF és 1G8 mikrofonoktól megszoktak. Ideális megoldást jelent az egyszerű vezeték nélküli mikrofonrendszert kereső vállalatok és iskolák számára, melyek az osztályteremben és a színpadon egyaránt otthonosan mozgó mikrofonrendszert szeretnének használni.

Digital 6000
Digital 6000

Könnyebben használható, hatékonyabb a frekvenciatérben és intelligensebb RF technológiát használ: A Digital 6000 búcsút int a múltbeli korlátoknak és új lehetőségeket nyit meg. Az intermoduláció már nem kérdés, mivel az első osztályú kiváló RF technológia megtartja a kijelölt frekvenciateret.

Control Cockpit

A Sennheiser Control Cockpit a SpeechLine Digital Wireless, az evolution wireless G3 és G4 eszközök, valamint az új TeamConnect Ceiling 2 mikrofon egyszerű kezelését, vezérlését és karbantartását szolgáló központi szoftver.


Lépjünk kapcsolatba!