Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

Márkáink, Sennheiser

SpeechLine Wired

Beépített mikrofonok a legmagasabb igényeket támasztó alkalmazásokhoz tervezve, és beszédre optimalizálva – mert minden egyes szó számít.
Bíróság és közigazgatás, Előadás és prezentáció, Kis- és közepes tárgyalószoba, Múzem és műemlék épület, Tárgyaló- és konferenciaterem

A legapróbb részletekig

A mind tárgyalások, mind előadások alkalmával nagyszerűen használható SpeechLine Wired mikrofonsorozatot kifejezetten úgy tervezték, hogy az élőszót kiválóan kezeljék és első osztályú beszédérthetőséget biztosítsanak.
A SpeechLine Wired beépített mikrofonok sokoldalú megoldást kínálnak a hangtechnikát igénylő legkülönfélébb helyzetekben, és észrevétlenül integrálhatók bármely környezetbe, ahol számít a kimondott szó.

Beszédekhez tervezve

Az emberi hangtartomány minden apró részletének megőrzése – bármely kommunikációs helyzetben. A SpeechLine Wired beépített mikrofonok kiváló hangminőséget és beszédérthetőséget biztosítanak.

A mobileszközökkel történő keresztmodulációs hatás kivédése érdekében minden egyes modell rendelkezik RF árnyékolással.

Kivételes megjelenés

A SpeechLine Wired beépített mikrofonokat a lenyűgöző hatás jegyében készítették, stílusos, visszafogott megjelenéssel, amely harmonikusan illeszkedik bármely terem belvilágába. Ezek a mikrofonok szabadon állva, vagy tartósan az asztalokba és pulpitusokba építve, illetve észrevétlenül a mennyezetre rögzítve is használhatók.

Beszédre optimalizálva

A SpeechLine Wired beépített mikrofonokat a maximális beszédérthetőségre optimalizálták. Ezek a rendszerek tiszta hangzást és lenyűgöző minőséget kínálnak, bármely beszédalkalmazáshoz, minden helyzetben.

Egyszerű integrálás, sokoldalú összeállítás

A Sennheiser SpeechLine Wired beépített mikrofonok kompatibilisek az összes DSP-rendszerrel, melynek köszönhetően tökéletesen integrálhatók a meglévő AV környezetbe. A sorozat moduláris működési elve lehetővé teszi, hogy a megoldások tetszőleges számú különböző igényhez rugalmasan igazodjanak.


Lépjünk kapcsolatba!