Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

Márkáink, Sennheiser

Digital 9000

A vezeték nélküli mestermű. A Digital 9000 rendszert olyan professzionális felhasználók számára fejlesztették ki, akik broadcast stúdiókban, színházakban és élő előadásokon nem kívánnak kompromisszumot kötni a hangzás terén.
Broadcast stúdió, Élőzene, Fesztivál színpad, filmforgatás, Koncert és előadóterem, Színházi hang

A rendszer által kínált egyedülálló, tömörítés mentes digitális audio jelátvitel kiváló dinamikával rendelkező, mesterséges elemektől mentes hangzást biztosít.

A rendkívül meredek szűrők használata lehetővé teszi, hogy a rendelkezésre álló frekvencia-tartományban a megfelelő frekvenciákat nagyon szűkre szabottan állítsuk be. Az intuitív kezelésnek és a funkciók kiterjedt tárházának köszönhetően (pl. 12-féle választható mikrofonfej), a Sennheiser Digital 9000 rendszer azon túl, hogy egyedülálló hangminőséget közvetít, a professzionális felhasználók számára a rugalmas használat miatt egy merőben újfajta élményt is kínál.

Biztonságos vétel: most és a jövőben egyaránt

A rendkívül keresztmoduláció-biztos EM 9046 vevőegység a rendelkezésre álló frekvenciatartomány kiemelkedően hatékony használatát teszi lehetővé. A 470-798 MHz-es tartományt lefedő kapcsolási sávszélesség a vevőegységet jövőbiztos befektetéssé teszi.

A legnagyszerűbb hangzás minden egyes stílushoz

Az SKM 9000 kézimikrofon az evolution vezeték nélküli és a 2000-es sorozat összes kapszulájával, valamint a Neumann KK 204-es és 205-ös kapszulákkal is kompatibilis. Továbbá a 9000-es sorozatból is elérhető négy új csúcsminőségű, bármely műsorhoz alkalmazkodó kapszula.

A legnagyszerűbb hangzás a legkisebb helyen

Kicsi, könnyű és könnyen elrejthető a ruházat alatt. Az SK 9000 zsebadó olyan hangzást közvetít, amely határozottan teljes léptékű: tömörítés nélküli, maximális dinamika-tartománnyal.


Lépjünk kapcsolatba!

Szelektív a kezdetektől

A Digital 9000 rendszer antennái nyolc kimagaslóan szelektív szűrővel rendelkeznek, melyek csak egy kívülről, távvezérléssel kiválasztható frekvencia-ablak frekvenciáit engedik átjutni. A kábelveszteségeket a rendszer automatikusan kompenzálja – a beállításnál értékes időt megspórolva és optimális kalibrációt garantálva. Az AD 9000, A 9000 és AB 9000 antennák max. 14 dB veszteséget kompenzálnak.