Márkáink, Sennheiser

XS Wireless Digital MI

Azonnali kapcsolat. A vezeték nélküli csatlakozásnak köszönhetően nincsenek akadályok és zavaró tényezők, csak gondtalan hangtovábbítás bármikor.
Élőzene, Koncert és előadóterem

Az XS Wireless Digital azonnali kapcsolatot biztosít.

A hordozható jeladó és vevő egyszerű szinkronizálásával az XS Wireless Digital 2,4 GHz-es jelátvitel segítségével hoz létre vezeték nélküli egyenrangú (P2P) kapcsolatot. Ilyen egyszerű. Legyen szó akár az egyszemélyes videós csapat egyszerű csíptetős mikrofonjáról, vagy egy azonnal üzembe helyezhető vezeték nélküli mikrofonról a próbateremben vagy színpadon, ez a vezeték nélküli eszköz a szabad mozgás biztosításával teszi lehetővé belső kreativitásának korlátlan kibontakoztatását.

Belépő szintű, mégis jól felszerelt

Az XSW-D a 2,4 GHz-es tartományban végzi a digitális jelátvitelt és a híres aptX® Live kodeket alkalmazza. A vevőegységek antenna diversity technológiát alkalmaznak; az adóegységek redundáns módon működnek, vagyis a megbízható működés érdekében az összes adatcsomagot kétszer továbbítják. Interferencia fellépésekor az adó-, illetve a vevőegység észrevétlenül vált át valamely szabad frekvenciára. Az audio jel latenciaideje 4 ms alatt marad. Egyszerre akár öt rendszer is használható, hatótávolságuk pedig akár 75 m is lehet. Az adó- és a vevőegység a tartozék töltőkábellel USB-n keresztül kényelmesen újratölthető, és egyetlen töltéssel akár 5 órányit is működtethető.

Egyértelmű működés

A kezelés a lehető legegyszerűbben, egyetlen gombbal végezhető: a rendszer bekapcsolásához és az automatikus kapcsolatlétesítéshez csak nyomd meg a gombot mind az adó-, mind a vevőegységen, az esetleges némításhoz nyomd meg a gombot az adó- vagy a vevőegység egyikén, a rendszer kikapcsolásához pedig újra nyomd meg és tartsd lenyomva mindkét gombot.

Könnyű csatlakozás

Az adóegység kézimikrofonhoz, lavalier mikrofonhoz vagy hangszerhez, míg a vevőegység közvetlenül keverőpulthoz, gitár- vagy basszusgitár-erősítőhöz, illetve a videokamera mikrofon bemenetéhez csatlakoztatható.

Az adó- és a vevőegység egyetlen akkufeltöltéssel akár 5 órát is képes működni, az újratöltés pedig USB-n keresztül kényelmesen megoldható.

XSW-D Pedalboard Set

A Pedalboard Set egy belépő szintű vezeték nélküli rendszer, amely ideális választás gitárosok és basszusgitárosok számára. Az XSW-D szettekhez hasonlóan ez is világszerte 2,4 GHz-en, engedélymentesen működik. Részei: egy adóegység, egy gitárhangoló funkcióval is rendelkező lábpedál-típusú vevőegység, egy hangfalkábel, egy övcsipesz, valamint az áramellátást és a töltést szolgáló kiegészítők.

Előadásokhoz és prezentációkhoz

Az előadók, énekesek és hangszeresek a következő énekszett opciók közül választhatnak: Vocal Set XS 1 dinamikus kardioid mikrofonnal, Lavalier Set ME 2-II csíptetős mikrofonnal, és Instrument Base Set 6,3 mm-es kimenettel rendelkező hangszerekhez. Kapható még egy XLR Base Set meglévő dinamikus mikrofonnal történő használathoz, valamint egy Presentation Base Set, 3,5 mm-es mini-jack csatlakozóval rendelkező, meglévő csíptetős mikrofonnal történő használathoz. Az adó- és vevőegységek külön is kaphatók.


Lépjünk kapcsolatba!