EW-DP digitális UHF kamerarendszerek

  A filmkészítés épp elég kihívást hordoz magában, nem kell, hogy a hangrögzítés is ezek egyike legyen. Ebben segít az EW-D Portable.

  Az EW-DP szolgálatodba állítja az időt. Ez a vezeték nélküli mikrofonrendszer a kategóriagyőztes technológiát ergonomikus felépítéssel ötvözi, megváltoztatva a hangzásról alkotott eddigi elképzeléseid.

Sennheiser EW-DP szettek

Minden apró részlet rögzítése

Ha vezeték nélküli átvitelről van szó, a vezeték nélküli rendszerek méréséhez minden esetben az UHF szabványt használják mérceként. A szakemberek által világszerte használt Evolution Wireless rendszerek az UHF-spektrumban működnek, és megbízhatóságukról, rugalmasságukról, valamint széleskörű funkcióikról ismertek. Mindezt a digitális technológia által kínált spektrális hatékonysággal és hangtisztasággal kiegészítve jutunk el az EW-DP-hez – amely a Sennheiser videoalkalmazásokhoz kínált legfejlettebb vezeték nélküli hangrendszere.

A jelentéktelennek tűnő dolgok…

Az EW-DP fejlesztésében rendkívül fontos szerepet játszott az ergonómia. A lehető legjobb felhasználói élmény érdekében minden egyes szabályzógomb, csatlakozás és alkatrész tervezése átgondolt mérlegelés kísértében történt. Továbbá az EW-D Portable az első olyan hordozható vezeték nélküli rendszer, amely mágnesesen kapcsolódó, egymásra rakható, frontoldali OLED-kijelzős vevőegységekkel rendelkezik. Ez megkönnyíti és rugalmasabbá teszi a vevőegységek üzembehelyezését, az elhelyezéstől, a látószögtől vagy a fényviszonyoktól függetlenül optimális láthatóságot biztosítva. Többféle energiaellátási lehetőség is választható: normál elemek, lítium-ion tölthető akkuk és az USB-C-n keresztüli közvetlen táplálás, a maratoni forgatásokon is megnyugtató hátteret biztosítva.

Iránymutatás a legrizikósabb helyzetekben

Az EW-DP egy olyan vezeték nélküli rendszer, amely elvégzi számodra a szükséges hibaelhárítást. Ahogy a régi mondás tartja: tévedni emberi dolog. A Smart Notifications funkció javaslatokat tesz az EW-DP beállítása vagy működtetése során felmerülő hibák orvoslására. Gerjedés esetén például a rendszer az erősítés mértékének csökkentését javasolja. Ha az akku lemerülőben van, a rendszer figyelmeztetést küld. Ha egy blokkolt frekvenciát próbálsz használni, a rendszer jelez, hogy keress másik frekvenciát. Ha az adó- és a vevőegység nem kapcsolódik egymással, a rendszer a SYNC gomb megnyomására kér. Ha pedig az előadó véletlenül elnémítja az adóegységet, akkor értesítést kap, és távolról is feloldhatja a némítást. Ezek az útmutatások rengeteget segítenek, amikor a hangon kívül más dolgokra is kell figyelned.

Egyszerű kezelhetőség

Az EW-D Smart Assist alkalmazás segítségével Bluetooth kapcsolaton keresztül saját iOS vagy Android eszközödről tudod kezelni a rendszer beállítását, működtetését és felügyeletét. Az automatikus frekvenciakoordináció használatával akár 16 rendszerrel is megbízható vezeték nélküli kapcsolat létesíthető, vezeték nélküli szakértelem nélkül. Azáltal, hogy a rendszerbeállítások a kamera mellől, illetve a helyiség bármely pontjáról távvezérelhetők, menet közben is gyorsan és a munkamenet megzavarása nélkül végezhetők. Az alkalmazás egy súgómenüt is tartalmaz, ahol video oktatóanyagok és részletes kézikönyvek segítik az indulást.

Az EW-D Portable rendszer jellemzői:

 • Teljes mértékben digitális UHF vezeték nélküli mikrofonrendszer videoalkalmazásokhoz
 • Beépített Bluetooth a szinkronizáláshoz és a vezérléshez
 • Intelligens értesítések a hibaelhárításhoz és a rendszer státuszjelzéseihez
 • Intelligens akkukezelés a maximális üzemidő biztosításához (óra:perc)
 • Megnövelt akku-élettartam: adóegységnél akár 12 óra, vevőnél 7 óra
 • Mágnesesen csatlakozó, egymásra halmozható egységek a sokoldalú rendszerépítés jegyében
 • Piacvezető 134 dB-es bemeneti dinamikatartomány a torzításmentes átvitel érdekében
 • Akár 56 MHz-es sávszélesség, ami bármilyen RF környezetben rugalmas megoldást biztosít
 • Kivételesen alacsony késleltetési idő (1,9 ms)
 • Külső töltés és tápellátás USB-C-n keresztül (csak vevőegység)
 • Smart Assist alkalmazás monitorozáshoz és vezérléshez
 • Opcionális plug-on adó (jellemzők: XLR és 3,5 mm-es bemenet, +48V és felvétel microSD-n keresztül (csak ENG szett vagy komponens))

Irány a webshop

EW-DP szettek és kiegészítő termékek

Tovább

EW-D Portable kiegészítő termékek