Videóhang

Sennheiser audio eszközök, amelyek még jobbá teszik a videók hangját.

A rossz hangzású videók és filmek még a képi világukra is rosszabb értékelést kapnak a közönségtől. 

„Jó hír: a Sennheiser videókhoz való audio termékválasztékával most már gyorsan és könnyen felvehető a kiváló minőségű hang a lenyűgöző képekhez. 
És a mi még jobb, ezen termékek robusztus kialakításúak, hogy még jobban ellenálljanak a kihívásoknak a terepen. 
Ismerd meg a kamerák és alkalmazások széles skálájához alkalmas termékválasztékot, és derítd ki, hogyan tehetné a hang még jobbá a videóidat.
 • Profile USB Microphone

  Podcast mikrofon

  Vágj bele a tartalomgyártásba a Profile USB Microphone segítségével. Kategóriagyőztes hangzás, a felhasználók igényeit szem előtt tartó, egyedi tervezés, prémium alapanyagok, masszív fémkonstrukció, rugalmas rögzítési lehetőség.

  Csak csatlakoztasd, és már kezedben is az irányítás – kicsomagolást követően máris működésre kész. Erősítés- mix- és hangerőszabályzás fizikai szabályzógombok segítségével.

  Bővebben
 • MKE 400

  Kompakt puskamikrofon

  Az MKE 400 mikrofon szuper-kardioid kapszulája a hangforrásra fókuszál és annak hangját részletgazdagon rögzíti, miközben a nemkívánatos háttérzajokat kívül tartja. 

  Mind vloggerek, mind videósok számára ideális választás, mivel az irányított mikrofonnak köszönhetően a videóval rögzített hang hangsúlyt kap és a felvétel hangzása tisztább lesz.

  Bővebben

  MKH 416

  Iparági sztenderd puskamikrofon

  Az MKH 416 egy rövidpuska-karakterisztikájú, interferencia elvén működő csőmikrofon. Kitűnő, sokoldalú mikrofon, amely kiváló irányítottságának, kompakt méreteinek, kiemelkedő mássalhangzó-érthetőségének és gerjedésgátlásának köszönhetően ideálisan használható filmes, rádiós és televíziós, de főként kültéri broadcast alkalmazásokhoz.

  Bővebben

Sennheiser Mobil Kitek

Válaszd most a kiszemelt mikrofont Mobil Kit-ben, Manfroffo állvánnyal és rögzítő csipesszel kiegésztve:

Tovább

Videóhang rögzítése mobiltelefonnal

Belépő szintű hangrögzítés

Monitoring fejhallgatók

Ne maradj le a pillanatról!