Weboldalunk megújult 

Márkáink, Sennheiser

TeamConnect Ceiling mennyezeti mikrofon

Szabadalmaztatott automatikus, dinamikus beamforming technológiát kínáló mennyezeti mikrofon közepes és nagy méretű tárgyalótermekhez.
Kis- és közepes tárgyalószoba, Oktatási intézmény, Tárgyaló- és konferenciaterem

Tedd hallhatóvá a hangod a terem bármely pontján

A TeamConnect Ceiling mennyezeti mikrofonmegoldások a híres Sennheiser hangminőségben közvetítik a hangot a modern hibrid videokonferenciák és prezentációk során. Ezek a mikrofonok a Sennheiser oktatási és együttműködési terekhez tervezett TeamConnect családjának tagjai, és közepes méretű (TeamConnect Ceiling Medium), illetve nagyméretű (TeamConnect Ceiling 2) változatban kaphatók.

Megoldások

TeamConnect Ceiling Medium
TeamConnect Ceiling Medium

40 m²-es maximális lefedettségével a TeamConnect Ceiling Medium mennyezeti mikrofon kiváló választás közepes méretű tárgyalókhoz, iskolai előadótermekhez vagy együttműködési terekhez.
Ezzel a megoldással a Sennheiser tovább bővíti azon mennyezeti mikrofonok választékát, melyek amellett, hogy harmonikusan belesimulnak a tárgyalók belvilágába, hallhatóan jobb hangzást biztosítanak.

TeamConnect Ceiling 2
TeamConnect Ceiling 2

Az akár 80 m²-es lefedettségnek köszönhetően, nagyobb tárgyalók, iskolai előadótermek vagy együttműködési terek számára még mindig a Sennheiser iparágvezető TeamConnect Ceiling 2 mennyezeti mikrofonja a legjobb megoldás. A praktikus kialakítású, négyzetalakú TCC 2 kecsesen illeszkedik a modern tárgyalótermek belvilágába – telepítése az álmennyezeti elemek egyszerű cseréjével megoldható.

Előnyök

Elsőosztályú Sennheiser hangminőség
Elsőosztályú Sennheiser hangminőség

A TeamConnect mennyezeti mikrofonok szabadalmaztatott automatikus dinamikus hangnyaláb-formáló technológiát és TruVoicelift funkciót alkalmaznak. Ezek tökéletes beszédérthetőségről gondoskodnak, a beszélő számára pedig mozgásszabadságot biztosítanak.
A Németországban gyártott, kiváló minőségű beépített elektret kondenzátor kapszulák már számos Sennheiser mikrofonban bizonyítottak. A tárgyalóterem teljes egészének lefedésével tökéletes beszédérthetőségről és kiemelkedő hangminőségről gondoskodnak.
A mikrofonrendszer folyamatosan követi a beszélő személy helyzetét, anélkül, hogy ehhez a hangszórózónákat manuálisan előre konfigurálni kéne. Ez azt jelenti, hogy egyetlen szó sem vész el a tárgyalóteremben tartózkodó és a távolról becsatlakozó résztvevők között.

Zökkenőmentes telepítés
Zökkenőmentes telepítés

Háromféle rögzítési lehetőségének köszönhetően – süllyesztett, függesztett és mennyezetre szerelt – a mennyezeti mikrofon rugalmasan alkalmazkodik bármely helyiség egyedi adottságaihoz. A tárgyalókörnyezetben a mennyezeti mikrofon Dante vagy analóg kimeneten keresztül történő integrálását követően, a telepítés a Power over Ethernet (PoE) segítségével nagyon egyszerűen megoldható.
A fenti képességeknek köszönhetően a mennyezeti mikrofon üzembehelyezése a lehető legkevesebb költség és idő igénybevételével oldható meg.

Márkafüggetlen integráció
Márkafüggetlen integráció

Ezek a mennyezeti mikrofonok bármely hibrid konferenciarendszer részeként használhatók – többek között a Sennheiser együttműködő partnereinek kompatibilis megoldásaival.
Minősítései révén a mikrofon Microsoft Teams, DingTalk,Tencent Meeting* és Zoom* környezetben más gyártók eszközeivel együtt is használható.
*A TeamConnect Ceiling Medium esetében a minősítés folyamatban van.

Kezelés és felügyelet
Kezelés és felügyelet

A Sennheiser Control Cockpit szoftver segítségével a mikrofon bármely vállalati hálózatban könnyedén vezérelhető és felügyelhető.
A precíz hangbeállításokkal a hangzástér maximálisan kontrollálható: a kizárási zónákat úgy tervezték, hogy azokkal kiiktatható legyen a nemkívánatos zaj; a prioritási zónával egy adott beszélőre terelhető a figyelem; a TruVoicelift funkció pedig jelentős mértékben felerősíti a beszédhangot a tárgyaló- vagy konferenciateremben. Ezáltal a beszélő hangja még a terem hátsó részében is hangosan és tisztán hallható – a színpadi mikrofonok működéséhez hasonlóan.
A rendszer médiavezérlő protokollján keresztül a kamerák is hozzáférnek a beszélő mennyezeti mikrofonok által érzékelt pozíciójának adataihoz, a videófelvételek képkivágását is ehhez igazítva.

Elegáns megjelenés
Elegáns megjelenés

Formájukkal, rögzítési lehetőségeikkel, színváltozataikkal, egyedi festésükkel vagy vinil borításukkal a TeamConnect mennyezeti mikrofonok szinte láthatatlanul képesek belesimulni a helyiségek belvilágába és infrastruktúrájába.

Igazi probléma-megoldó
Igazi probléma-megoldó

A TeamConnect mikrofonrendszerek mennyezeti telepítése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a helyiség belső terét korlátlanul használhassák. Nincs több kábelekkel és eszközökkel teli asztal, a bútorzat pedig rugalmasan elrendezhető, nem kell kompromisszumokat kötni a megfelelő mikrofonelhelyezés vagy a beszédérthetőség biztosítása érdekében.

Biztonság
Biztonság

A Sennheiser vezérlőszoftverének (SCC vagy SSC) használatát a kommunikáció titkosítása és a TeamConnect rendszer vezérléséhez és felügyeletéhez történő hozzáférés hitelesítése teszi biztonságossá (az IT iparági szabvány IEEE 802.1x és TLS 1.2* támogatásával).
*Csak a TeamConnect Ceiling Medium esetében

Fenntartható és hosszú távú használat
Fenntartható és hosszú távú használat

Csomagolásainál a Sennheiser lehetőség szerint kerüli a kompozit anyagok használatát, miközben a műanyagok mennyiségét a papír és a karton javára igyekszik csökkenteni.
Termékei a tartósság jegyében készülnek. A Sennheiser biztosítani kívánja, hogy termékeit a vásárlók hosszú távon élvezhessék, valamint, hogy kevesebb termék kerüljön kidobásra. Ezért számos termékéhez igyekszik hosszú távon alkatrészeket biztosítani.

Felhasználás

A TeamConnect Ceiling 2

Kiemeli a beszédhangot, elnyomja a zajokat

A TeamConnect Ceiling 2 a (preferált hangforrási terület meghatározását lehetővé tevő) fókusz zóna, az (akár 5 nem kívánt zajforrás figyelmen kívül hagyását lehetővé tevő) fejlett zónakorlátozás és egyéb hasznos funkciók révén a korábbi megoldásoknál nem tapasztalt szintű precizitást kínál a felhasználónak.

Ezen új funkciók mindegyike aktiválható és konfigurálható a TeamConnect Ceiling 2 legutóbbi verzióra frissített firmware je, illetve a Sennheiser Control Cockpit legfrissebb verziója révén. Egyszerűen telepíthető és integrálható a kiépített rendszerekbe. Elmondjuk, miben más a TeamConnect Ceiling 2.

A TruVoicelift jelentős beszédhangerő növelést tesz lehetővé tárgyaló és egyéb termekben. Új funkcióként a terem bármely területe kijelölhető fókusz zónaként – az ott tartózkodók hangja a hangosításban elsőbbséget élvez a terem többi részében tartózkodók hangjával szemben. A TruVoicelift 5 fejlett korlátozási zónát kínál, így a felhasználó a lehető legpontosabban meghatározhatja, mely zajforrásokat hagyja figyelmen kívül a sugárpásztázás (beam tracking).

Bárhonnan szabályozható hangrendszer

Optimalizáld digitális munkafolyamataidat a Sennheiser Control Cockpit szoftverrel. A mennyezeti mikrofon könnyen használható a vállalati és az oktatási rendszerben, mivel a mikrofonpark bárhonnan, bármikor felügyelhető és szabályozható.

Tökéletes integráció

A TeamConnect Ceiling 2 mennyezeti mikrofont a tökéletes együttműködés érdekében analóg vagy digitális DANTE™ hangkimeneten keresztül csatlakoztasd a vállalati hangrendszerhez. Rugalmas csatlakozási lehetőségei miatt a mikrofon a legkülönfélébb helyzetekben is helyt áll.

Könnyű telepíthetőség

A Power-over-Ethernet (PoE) megkönnyíti a mennyezeti mikrofon integrálását. A nyílt médiavezérlő protokoll (API) segítségével egyéni beállításokat is használhatsz.
3-féle telepítési mód: mennyezetbe süllyesztett, felfüggesztett vagy mennyezetre rögzített

Mi az a TruVoicelift funkció?

Egyéb gyártókkal ellentétben a Sennheiser úgy gondolja: a hangkiemelés (voicelift) nem csupán egy a sok hangtechnikai alkalmazás között. Az általunk kínált TruVoicelift funkciót működtető, aktiválható, konfigurálható algoritmus, a legrugalmasabb beamform és fejlett zónavezérlés kombinációjának köszönhetően ez a jelenleg kapható leghatékonyabb beamforming mikrofon. TeamConnect Ceiling 2 – a konferenciahangosítás és immár az osztály és előadótermek, tárgyalók, illetve egyéb, hangosítást kívánó helyiségekben történő hangerőnövelés optimális megoldása.

Bővebb információk

What is TruVoicelift?
What are Advanced Exclusion Zones?
What is the Priority Zone?

Lépjünk kapcsolatba!