Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

Márkáink, Sennheiser

Digital 6000

Vezeték nélküli technológia a következő generáció és az egyre kisebb mozgástérrel rendelkező szakemberek számára.
Broadcast stúdió, Élőzene, Fesztivál színpad, filmforgatás, Koncert és előadóterem, Színházi hang

Több csatorna és nagyobb teljesítmény – keresztmoduláció-mentesen.

A Digital 6000 új dimenziót nyit és új mércét állít. A rendszer keresztmoduláció mentesen, négyzethálóban elhelyezett frekvenciákkal működik, ami még túlzsúfolt vagy kimondottan keskeny frekvencia-tartományokban is megbízható jelátvitelt biztosít. A legendás nagy hatótávolságú (LR – Long Range) üzemmód páratlan jelminőséget garantál. Az új Link Density üzemmód (LD üzemmód) megkétszerezi a rendelkezésre álló csatornák számát.
A sorozat saját adóegységei bármely színpadi vagy broadcast-alkalmazásban használhatók. A következő opciók közül választhatsz: SK 6000 zsebadó, SK 6212 mini-zsebadó és SKM 6000 kézimikrofon. A sorozat mindezeken túl a Digital 9000-es sorozattal, valamint az EK 6042 vevőegységgel (csak LR üzemmód) is kompatibilis.

Nagyobb teljesítmény, még több csatorna.

Bármely színpadmérethez és produkcióhoz: a Digital 6000 keresztmoduláció-mentes HF technológiája még meglehetősen keskeny frekvencia-tartományok esetén is további csatornák használatára ad lehetőséget. Az új Link Density üzemmód megkétszerezi a rendelkezésre álló csatornák számát. A 1 MHz-es sávszélességben használható 5 csatorna nagy mozgásteret kínál. Nem elméletben, papíron, hanem ténylegesen a színpadon. Izzadsággal járó, mozgalmas helyzetekben és a legproblémásabb HF-környezetben is.

Kis jeladó, nagy teljesítmény.

Az ultrakönnyű SK 6212 zsebadóval kombinálva a Digital 6000 sorozat minden produkciónak óriási lendületet ad. A mindössze 112 gramm súlyú mini zsebadó kis mérete ellenére 12 órás üzemidőre képes. Rendkívül kompakt kialakítása miatt az SK 6212 az új etalon a dinamikus színpadi előadások és a diszkrét jelátviteli technológiát igénylő produkciós helyzetek esetében.

És a hangminőség?

A Digital 6000 még a legnehezebb rádiófrekvenciás környezetekben is hallhatóan jobb hangminőséget és szélesebb dinamikus tartományt nyújt. Saját fejlesztésű Sennheiser digitális audio kodekünknek (SeDAC) köszönhetően a terméksorozat a környezettől függetlenül a lehető legkiválóbb hangminőséget szavatolja.


Lépjünk kapcsolatba!