Márkáink, Sennheiser

XS wireless

Zenéhez, valamint színházi- és beszédalkalmazásokhoz tervezett, vezeték nélküli, univerzális rendszer a legegyszerűbb kezelést megbízható átvitellel és professzionális élőhangzással ötvözi – páratlan áron.
Előadás és prezentáció, Oktatási intézmény

XS ár – XL teljesítmény.

Zenéhez, valamint színházi- és beszédalkalmazásokhoz tervezett, vezeték nélküli, univerzális rendszerünk a legegyszerűbb kezelést megbízható átvitellel és professzionális élőhangzással ötvözi – páratlan áron. XS Wireless sorozatunk megbízható vezeték nélküli technológiát kínál az újonc felhasználók számára. Az XS Wireless még mozgalmas színpadi körülmények közepette is pillanatok alatt beállítható és professzionális élőhangot közvetít. Intuitív működésének köszönhetően pedig csaknem el is felejted, hogy vezeték nélküli.

XS Wireless 1

Kicsi megoldás – nagy teljesítmény.

Kis költségvetés mellett is lehet nagy mozgásszabadságot biztosítani a színpadon.

  • Egyszerű kezelés
  • Kitűnő élőhangzás
  • Megbízható átvitel

Nagy teljesítmény – még jobb áron.

Az XS Wireless 1 modellt azok számára fejlesztettük, akik tehetségükre, üzenetükre, valamint szenvedélyükre akarnak koncentrálni – és nem a mikrofonjukra. Csak kapcsold be, és az automatikus frekvenciakezelés elvégzi a többit. Akár 10 vezeték nélküli kapcsolatot is működtethetsz egyszerre.
Nem számít, hogy egy zenekarban, egy színházban vagy egy szemináriumon vagy éppen: az XS Wireless 1 birtokában szabadon teheted a dolgodat.

Kiváló élőhang.

Az XS Wireless 1 a nevezetes Sennheiser minőséget közvetíti. A gerjedésgátlással ellátott és kiváló minőségű alapanyagokból készült mikrofonok nyílt és dinamikus hangzást biztosítanak. A vevőegység frissített verzióban kerül forgalomba, amelyet az egyszerű használat jegyében fejlesztettek. Nincs szükség hosszadalmas beállításokra – csak egy pillanat és már mehetsz is. Ezek a mikrofonok és adóegységek bevált klasszikusok – több évtizedes német mérnöki tudás eredményei.

Megbízható jelátvitel.

A színpadon rengeteg dolgot kell elviselned – ugyanúgy az eszközeidnek is. Az XS Wireless 1 a tartósság jegyében készült: az adóegységek és a mikrofonok verejtékállók, és még a mindennapi színpadi használatból eredő legkeményebb igénybevételt is állják.

XS Wireless 2

Rugalmas — strapabíró — megbízható.

Bármire is gondolj közvetlenül a koncert vagy az előadás előtt, az ne a hangfelszerelés legyen.

  • Egyszerű kezelés
  • Professzionális élőhangzás
  • Masszív konstrukció

Több funkció – változatlanul könnyű használat.

Az XS Wireless 2 még nagyobb rugalmasságot biztosít – és még így is egyszerű a használata: csak csatlakoztasd és már kezdheted is! És amit még pluszban kapsz, az a manuális csatornaválasztási lehetőség és a true diversity technológia.

Hihetetlen ár – fantasztikus hangzás.

Az XS Wireless 2 megalkotásánál nem ismertünk kompromisszumot: dübörgő basszus, kristálytiszta magastartomány és alacsony zajszintű jelátvitel, akusztikus visszacsatolás nélkül. A rendszer egy olyan mikrofonokszettel kerül forgalomba, melynek modelljei már világszerte bizonyították képességeiket. A két vevőkörös (true diversity) vevőegységnek köszönhetően pedig kiküszöböljük a jelkimaradásokat.

Ez kemény dolog!

Amikor elindul a show, a felszerelésednek tennie kell a dolgát. Az XS Wireless 2 igazásn strapabíró: a vevőegység fémházzal készül; a zsebadók és a mikrofonok verejtékállók és ellenállnak a színpadi használatból fakadó igénybevételnek – nap mint nap.


Lépjünk kapcsolatba!