Filmhang

Közvetítsd a pillanat varázsát.

Rendkívül fontos, hogy a filmekhez kiváló minőségű hangot rögzítsünk

a hang közvetíti a pillanat varázsát és ez azon dolgok egyike, melyeket nehéz az utómunka során orvosolni. A Sennheiser teljes körű mikrofonválasztékot kínál, csaknem minden alkalmazáshoz – a mikrofonrúdra rögzíthető mikrofonoktól kezdve a lavalier mikrofonokig, a legkülönfélébb iránykarakterisztikákkal, melyek segítenek, hogy csak a kívánt hangokat rögzítsd, a nemkívánatosakat pedig ne.

AMBEO VR Mic

Az AMBEO VR mikrofonnal olyan egyszerűen rögzíthet valós, térbeli hangot, mint bármilyen sztereó felvevővel. Nincs szükség több mikrofon felállítására – amivel időt, pénzt és emberi erőforrást is megtakaríthat. Ráadásul az AMBEO VR mikrofon használatának köszönhetően nem kell többé más hangokat is hozzáadnia a keveréshez ahhoz, hogy lenyűgöző, 3D-s hangot érjen el.

SK 6212

A digitális SK 6212 egy új korszak beköszöntét hirdeti. Ez a mini zsebadó a Digital 6000 családot egészíti ki, amely etalonnak számít a modern audio előadásokban alkalmazott, nagy kihívásokkal küzdő digitális jelátviteli technológiában.
Az SK 6212 készülék nem nehéz, és nem is feltűnő. Mindössze akkora, mint egy gyufásdoboz, kényelmesen könnyű, nincsenek éles szélei vagy sarkai, diszkrét és könnyen elrejthető.
A cserélhető akkumulátor és antenna, a közvetlen működtethetőség és a megbízható jelátvitel, mind a felhasználó javára válik.

Vezeték nélküli szettek filmhang rögzítéshez

Vezeték nélküli rendszerek

Monitoring fejhallgatók


Lépjünk kapcsolatba!