Adatkezelési Tájékoztató

audiospecialista.hu

Weboldalunk látogatásakor szolgáltatásaink nyújtásához és fejlesztéséhez, valamint webshopunk használatakor személyes adatokat gyűjtünk. Az adatgyűjtésről, az adatok felhasználásáról és az ehhez kapcsolódó jogaidról ezen az oldalon tájékozódhatsz. Ha bármilyen kérdésed van adataid kezelésével kapcsolatban, lépj velünk kapcsolatba az Impresszum menüpont alatt található kapcsolatfelvételi űrlapon vagy elérhetőségeinken.

A tájékoztatóban a Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló rendelet GDPR-ként szerepel.

Kinek szól az Adatkezelési Tájékoztató?

Minden látogatónak és vásárlónak, aki az audiospecialista.hu weboldalra (a Weboldal) látogat, vásárol a webáruházban vagy más módon használja a weboldalt.

Milyen adataidat kezeljük, milyen célból és hogyan jutunk hozzá az adatokhoz? 

Az adatkezelési tájékoztatóban megtalálod az adatok kezelésének célját, jogalapját és az adatok forrását vagyis hogy milyen adatokat miért gyűjtünk és mit teszünk adataiddal. Az adatokat minden esetben tőled kapjuk meg és adatkezelőként veszünk részt a folyamatokban.

A weboldalakon található közösségi média ikonokra kattintással külső weboldalakra jutsz amelyek használatakor az oldalak üzemeltetői személyes adatidat tárolják és továbbítják. Ennek részleteiről bővebben a Közösségi Média című részben olvashatsz.

A Weboldal működtetése és a látogatások elemzése

Ha a weboldalra látogatsz, különböző fajta sütik kerülnek a böngésződbe amik adatokat továbbítanak az oldalra látogatásod részleteiről. A sütik három félék lehetnek. Nélkülözhetetlen sütik, statisztikához szükséges sütik és marketing célú sütik. A nélkülözhetetlen sütik alapvető funkciókért felelnek (például navigáció az oldalon) és az oldal biztonságát növelik. Az adatkezelés célja és jogalapja: a weboldal használatának biztosítása amely jogos érdekünk.

A statisztikai sütik a weboldalak elemzéséhez anonimizált és azonosításra alkalmas módon információkat gyűjtenek arról hogyan használod az oldalt. Ezekre az adatokra azért van szükségünk, hogy egyre jobb vásárlói élményt biztosítsunk számodra és fejlesszük a Weboldalak használhatóságát. Az elemzéshez a Google szolgáltatását, Google Analytics eszközt használunk. A weboldalak elemzésekor rögzítjük és tároljuk böngésződ típusát, IP címedet és a weboldal látogatásával kapcsolatos adatokat, például hogy milyen weboldalról érkeztél az oldalainkra, milyen termékeket néztél meg, milyen gombokra kattintottál rá, milyen termékeket tettél a kosaradba és mennyi időt töltöttél az egyes oldalakon. Az elemzéshez anonimizált IP funkciót használunk ezért az IP címed nem kapcsolható hozzá a rólad tárolt más adatokkal. A statisztikai sütikkel végzett adatkezelés célja és jogalapja: a weboldal használatának elemzése és az így kapott adatok felhasználása a szolgáltatás fejlesztésére amely jogos érdekünk. A Google sütik segítségével gyűjtött adatok a Google Egyesült Államokban található szerverein tárolódnak. A Google átadhatja ezeket az információkat harmadik félnek is.

A marketing célú sütik a közösségi média gombok használatát teszik lehetővé emellett célzott hirdetések megjelenítését is szolgálhatják más oldalakon. A közösségi média gombok használatával külső oldalakra jutsz, a sütik pedig különböző információkat rögzítenek például, hogy milyen videókat néztél meg, milyen bejegyzéseket kedveltél illetve hogy visszatérő látogató vagy-e. A marketing célú sütik eltávolításához ürítsd ki a gyorsítótárat  és töröld a böngésző által mentett cookie-kat (sütiket). Ezeket a böngésződ beállításaiban tudod megtenni.

A Weboldalon hirdetési célú sütiket használunk (ezek segítségével célzott hirdetések jeleníthetők meg az oldal látogatói számára). Használunk úgynevezett remarketinget, ami viszatérő látogatóként mutat neked hirdetéseket amik akkor jelenhetnek meg, ha a Google Display Hálózaton található egyéb webhelyeken böngészel, vagy ha termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatos kifejezésekre keresnél rá. Amennyiben a Gmail fiókodba belépett állapotban böngészel a Weboldalainkon, a későbbiekben látni fogsz más oldalakon tőlünk származó Google hirdetéseket. Ezek a gépedre telepített sütik segítségével működnek és az alkalmazásukhoz a hozzájárulásodra van szükségünk. Hozzájárulás nélkül is elkerülheted a személyre szabott hirdetések megjelenítését, ha telepíted a Googe Analytics Opt Out nevű böngésző bővítményt, amely itt elérhető: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

(a következő böngészőkkel kompatibilis: Chrome, Internet Explorer 11, Safari, Firefox and Opera)

A sütik és az adattovábbítások címzettjei részletesen:

Facebook oldal:

Facebook pixel:

  • Facebook Inc.
  • Menlo Park, California, USA
  • Adatkezelési tájékoztató: https://www.facebook.com/about/privacy/update
  • (Hozzáférés a HTTP-fejléchez [IP cím, oldal helye, átirányító, felhasználói ügynök], képpont azonosító, Facebook cookie.)

Google Analytics:

A tárhelyszolgáltatást biztosítja:

Nestfolio

székhely: Triq Il-Hamri Belvedere Court , Flat 3 Ghajnsielem, GSM 1245, Málta

e-mail: tamas.barath@nestfolio.hu

Hirdetéskezelő vállalkozással dolgozunk együtt.

Regisztráció, vásárlás, fizetés, kiszállítás és számlázás

Regisztráció A vásárláshoz nem kötelező a regisztráció, ezt az opciót azért kínáljuk neked, hogy megkönnyítsük a megrendelés leadását, ha ismét vásárolni szeretnél tőlünk.

Vásárlás Ha vásárolni szeretnél a weboldalon a megrendelés leadásához és teljesítéséhez az alábbi adatokra van szükségünk: teljes neved, email címed, lakóhelyed (megye, város, utca, házszám), szállítási cím ha ez eltér a lakóhelyedtől, és telefonszámod. Nevedet, email címed és telefonszámod kapcsolattartáshoz használjuk (a megrendelés teljesítése közben kivételes esetben keresünk telefonon) és a futár is felkereshet telefonon a kiszállítással kapcsolatban. Nevedet és lakcímedet feltüntetjük a részedre kiállított számlán is.

Abban az esetben, ha megrendelt terméket házhoz szállítással szeretnéd megkapni, a fenti adatokat továbbítjuk a futárszolgálatnak aki adatfeldolgozóként a személyes adatokat a csomag kézbesítését követően a velünk való elszámolásig tárolja.

A házhoz szállítást biztosítja:

GLS General Logistic Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

2351 Alsónémedi GLS Európa utca 2.

telefon: +36 (29) 886 670

e-mail: info@gls-hungary.com

Fizetés Utánvéttel és személyes átvétellel történő fizetés esetén a szállítást biztosító partnerünknek aláírásodra van szüksége. Ha elektronikus úton történik a fizetés, a fizetés lebonyolításához és a fizetés sikerességének vagy elutasításának igazolásához olyan személyes adataidra van szükség, amiket titkosított csatornán keresztül továbbítanak és tárolnak.

Webáruházainkban bankkártyával is fizethetsz.

Bankkártyás fizetés esetén meg kell adnod bankkártyád típusát, lejárati idejét, a kártyán szereplő nevet és a kártya hátoldalán található biztonsági kódot. A fizetés sikerességéről vagy az elutasításról emailben minden esetben értesítünk.

Az adatkezelés pontos részleteiről átutalással történő fizetéssel kapcsolatban fordulj a kártyát kibocsátó bankhoz, bankkártyás fizetés esetén az OTP Simple Payhez. Adatkezelési tájékoztatójukat itt találod:

https://simplepay.hu/wp-content/uploads/2021/09/SimplePay_b2c_adatkezelesi_tajekoztato_hun_20211001.pdf

Számla kiállításához közreműködőt veszünk igénybe, aki adatfeldolgozóként jár el. A számlázással kapcsolatos adataidat a vonatkozó jogszabályi rendelkezések szerint legalább 8 évig kezeljük. A számlázóprogramot biztosítja:

InCash Ügyvitel Zrt.

1139 Budapest, Forgách u. 19.

telefon: +36 1/238-0814

email: incash@incash.hu

Munkánkat könyvelő segíti, aki a számlákkal kapcsolatban adatfeldolgozóként jár el. Könyveléssel kapcsolatos adatkezelési kérdésekben keress minket elérhetőségeinken.

  • Adatkezelés célja: szerződéskötés, számlázás
  • Adatkezelés jogalapja: jogi kötelezettség teljesítése (GDPR II. fejezet 6. cikk 1b és 1c.)
  • Adatkezelés időtartama: 2 év

Hírlevél (direkt marketing emailek) viszonteladó partnereik számára

Ha tudomást szereznél újdonságokról, kedvezményekről, termékeinkről és szolgáltatásainkról akkor feliratkozhatsz hírlevelünkre. A hírlevélre való feliratkozás nem kötelező, az e-mailek alján található link segítségével bármikor leiratkozhatsz. Az e-maileket a feliratkozástól számítva addig küldjük részedre, amíg leiratkozással nem kéred a küldés leállítását. Hírlevélre feliratkozással az adatfeldolgozó személyes adataidat harmadik országba továbbítja, amelyhez a megfelelő védelmi szint biztosítását a ActiveCampaign-el kötött adatkezelési megállapodás tartalmazza.

Az e-mailek küldéséhez adatfeldolgozót veszünk igénybe. Az adatfeldolgozó adatai:

web: ActiveCampaign

cím: Dublin, IE, 160 Shelbourne Rd, Dublin, D04 E7K5, Suite 03-101, Dublin, Dublin, 2

elérhetőség: https://www.activecampaign.com/

  • Adatkezelés célja: reklámozás
  • Adatkezelés időtartama: leiratkozásig
  • Adatkezelés jogalapja: hozzájárulás (GDPR II. fejezet 6. cikk 1a.)

Közösségi Média

Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube

A Weboldalon a Facebook és Instagram oldalunkra illetve a YouTubera mutató linkeket találsz. A  Tudástár menüpontban videókat jelentetünk meg, amely a Youtube-on található. A Youtube adatkezelésére nincs ráhatásunk. Mielőtt ezekre az oldalakra navigálsz, tájékoztató ablakban figyelmeztetünk az adatkezelés tényére és a kezelt adatok kategóriáit is megismerheted.

Az egyes oldalak adatkezelési szabályairól itt olvashatsz (angol nyelven):

Facebook: http://wwww.facebook.com/about/privacy

Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875

YouTube: https://www.youtube.com/static?template=privacy_guidelines

Audiospecialista néven Facebook és Instagram oldalt működtetünk. A Sennheiser nevű Facebook oldalunkat CMS rendszer segítségével kezeljük, ami személyes adatok gyűjtésével jár. Ez az eszköz elemzi az oldalak látogatóit és a kinyert adatokból statisztikát készít, ezzel segítve minket még jobb és érdekesebb tartalmak készítésében.

Elérhetőségei: www.sproutsocial.com

131 S. Dearborn St.
Ste. 700
Chicago, IL 60603

Ha Facebook és Instagram oldalainkkal bármilyen módon kapcsolatba kerülsz (ide tartozik az is, ha megnézed az oldalt) akkor az oldalak elemzik a látogatásod adatait. Bővebb információt ezekről az adatkezelésekről a fenti tájékoztatókban találsz.

Kapcsolatfelvétel, Bemutatóterem látogatás és Szervíz

Az űrlap kitöltésével egyszerűen és gyorsan tudsz nekünk üzenni, időpontot egyeztetni. Az űrlap kitöltésekor megadott személyes adataidat csak arra használjuk, hogy beazonosítsuk üzeneted és válaszoljunk neked. Ha az általad feltett kérdést megválaszoltuk vagy egyéb okból nincs többé szükség az adataidra, azokat töröljük.

  • Adatkezelés célja: kapcsolatfelvétel
  • Adatkezelés jogalapja: szerződéskötést megelőző kommunikáció (GDPR II. fejezet 6. cikk 1b.)
  • Adatkezelés időtartama: 2 év

Milyen jogaid vannak a személyes adataiddal kapcsolatban?

Tájékoztatást kérhetsz az adatkezelésünk részleteiről. Tudni szeretnéd pontosan milyen adatokat mikor kinek, hogyan kezelünk? Keress minket az Impresszum menüpontban található elérhetőségek egyikén vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlapon.

Kérheted az adatkezelés megszüntetését. Ez például azt jelenti, hogy ha megrendelés leadásakor regisztráltál oldalunkra és regisztrációdat törölni szeretnéd, akkor írj nekünk és törlünk a regisztrációs adatbázisunkból. Hírlevél feliratkozásodat a hírlevél alján található link segítségével vonhatod vissza.

Kijavíthatod megadott adataidat. Regisztrált fiókodban korábban megadott adataidat új rendelés megadásakor kijavíthatod. Kijavítást tőlünk is kérhetsz, azonban felhívjuk figyelmed, hogy a megrendelés utáni adatmódosításra az ÁSZF-ben foglaltak szerint van lehetőség.

Hol tehetsz panaszt? Milyen jogérvényesítési lehetőségeid vannak? Ha úgy gondolod, hogy az adataidat nem megfelelően kezeltük, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot. Fontos számunkra, hogy megoldást találjunk a problémára. Adatvédelmi kérdésekben a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz is fordulhatsz bejelentéssel. A hatóság elérhetőségeit itt találod: https://naih.hu

Bírósági jogérvényesítéshez a lakóhelyed szerinti illetékes bírósághoz fordulhatsz.

hello world!
© 2022 Audio Specialista
cross

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak és az érdeklődési körüknek megfelelő hirdetéseket jelenítsünk meg. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban, illetve az Adatvédelmi beállítások menüpontban.

Adatvédelmi beállítások elmentve!
Adatvédelmi beállítások

Amikor meglátogat egy webhelyet az tárolhat vagy lekérhet információkat a böngészőben, főként sütik formájában. Itt beállíthatja személyes cookie szolgáltatásokat.


Konverzió mérésre szolgáló cookie (azon felhasználók mérése és elérése, akik Google által kiszolgált hirdetésre kattintva jutottak el az oldalra és ott kitöltötték a regisztrációs űrlapot). Élettartam 140 nap.


Releváns és hasznos hirdetés a felhasználó számára; remarketing funkció (azon felhasználók elérése, akik már jártak az oldalon), konverzió mérés (azon felhasználók mérése és elérése, akik Facebook által kiszolgált hirdetésre kattintva jutottak el az oldalra és ott kitöltötték a regisztrációs űrlapot). Élettartama 180 nap.


We use HotJar to track what users click on and engage with on this site

  • _hjClosedSurveyInvites
  • _hjDonePolls
  • _hjMinimizedPolls
  • _hjDoneTestersWidgets
  • _hjMinimizedTestersWidgets
  • _hjIncludedInSample
  • 1P_JAR

Összes tiltása
Összes engedélyezése