Márkáink, Sennheiser

AVX kameramikrofonok

A Sennheiser AVX a videók hangjának legkényelmesebb, vezeték nélküli rögzítését teszi lehetővé. Minden videós első számú választása.
broadcast, Tartalomgyártás

Tökéletes hangzás, amelyre mindig számíthatsz


A videósok munkája nem gyerekjáték: ez egy egyszereplős mutatvány – hangrögzítő szakember híján a videósnak kell gondoskodnia mind a kép, mind a hang tökéletes rögzítéséről. Az új Sennheiser AVX nyomban megkönnyíti a munkát: csatlakoztatást követően azonnal átveszi a hangrögzítéssel kapcsolatos feladatokat. Mostantól a videósok tökéletes hangzásra számíthatnak – és arra koncentrálhatnak, amivel igazán szeretnek foglalkozni: a nagyszerű képanyagok filmre rögzítésével.

Dynamic range

A Dynamic Range funkció tökéletesen kiegyenlített hangzást kínál – nem számít, hogy nagyon halk vagy rendkívül hangos a hangforrás. Az AVX tökéletesen igazodik a kamera bemeneti érzékenységéhez – a nélkül, hogy kézzel kéne igazítani a hangerőszintet a mikrofonon.

Csatlakoztasd és már rögzít is

Az AVX közvetlenül az XLR audio bemenethez csatlakozik és fantomtápot használ. A kamerával együtt automatikusan kapcsol be/ki. Így azonnal készen áll a felvételkészítésre, a kamera kikapcsolásakor pedig az energia-megtakarításnak köszönhetően kíméli az akkumulátort.

Kapcsolatvédelem

Az AVX gyorsabban működik az emberi hallásnál. Mielőtt bármely interferencia hallhatóvá válna, az AVX kiválasztja a legjobban működő frekvenciát és egy tiszta, zavarmentes csatornára vált. Nem számít, mi történik: a mikrofon és a kamera közötti tökéletes jelátvitel garantált.

Hogyan használd a szetteket:

Tutorial: AVX Video Sound Recording Ep.1 – Setup
Tutorial: AVX Video Sound Recording Ep.3 – Insider Tips
Tutorial: AVX Video Sound Recording Ep.2 – Microphones

Lépjünk kapcsolatba!