Weboldalunk megújult 

Márkáink, Sennheiser

evolution wireless 300 G4

A legrugalmasabb megoldások vállalatok és az oktatás számára
Bíróság és közigazgatás, Előadás és prezentáció, Oktatási intézmény, Templom

Multifunkciós eszköz minden alkalmazási területre

Az evolution wireless sorozat világszerte elismert ipari szabvánnyá vált. A G4 300-as sorozatával a Sennheiser a nagyfokú rugalmasság és a digitális munkafolyamatok optimalizált támogatása révén ismét új mércét állított fel. A Sennheiser Control Cockpit szoftverrel elérhető távvezérlésnek és felügyeletnek köszönhetően az evolution wireless negyedik generációja a legsokoldalúbb és legrugalmasabb üzleti célú mikrofonsorozattá vált

Rugalmas alkalmazási lehetőségek

Kiemelkedő hangzásának, megbízható rádiófrekvenciás átvitelének és robusztus felépítésének köszönhetően a megfelelő kiegészítőkkel használva az ew 300 G4 minden bizonnyal a piacon elérhető legrugalmasabb vezeték nélküli mikrofon. Erre nyugodtan hagyatkozhat – minden helyzetben, minden alkalmazásnál, minden helyszínen. Az ew 300 G4 a professzionális hangtechnika minden igényét kielégíti, és ideális megoldás színpadi beszédek, felolvasások, konferenciák, műsorvezetés vagy élő fellépések esetén.

Széles UHF-frekvenciatartomány

Az evolution wireless mikrofon sorozat jól ismert megbízhatóságát és stabil rádióadó-teljesítményét még tovább fejlesztettük. Az ew 300 G4 egy kibővített, akár 88 MHz-es kapcsolási sávszélességet kínál a gyors csatornabeállításokhoz. A 470 és 865 MHz közötti 11 frekvenciaváltozat megfelel a világszerte érvényes helyi szabályozásoknak – ezáltal rugalmas beállításokat tesz lehetővé mobil vagy telepített mikrofonhasználattal egyaránt.

Többcsatornás üzemmód

Az evolution wireless többcsatornás üzemmódon belüli kiemelkedő teljesítménye közismert. A maximum 50 mW-os, változtatható adóteljesítmény és az akár 88 MHz-es, kibővített kapcsolási sávszélesség révén az ew 300 G4 minden típusú többcsatornás beállításhoz megfelelő bármely kültéri vagy beltéri esemény során. Az antenna összetevők széles választékával együtt a legnagyobb kiépítéseket is könnyedén beállíthatja és optimalizálhatja.

Távvezérelhetőség

Az optimális üzemeltetéshez a teljes ew 300 G4 rendszer még maximális kiépítés esetén is távvezérelhető a Sennheiser modern szoftveres megoldásával. A kiépítésekhez a Sennheiser Control Cockpit szoftver ideális megoldást jelent a teljes ew 300 G4 rendszer egyszerű kezelésére, vezérlésére és karbantartására. Mobil alkalmazásokhoz és színpad beállításokhoz a Sennheiser Wireless Systems Manager alkalmazás a megfelelő választás

Az ew 300 G4 rendszer kiváló összetevőit a negyedik generációban méginkább továbbfejlesztettük.

Az ew 300 G4 rendszer három készletben kapható:

Handheld készlet MME 865 kondenzátoros mikrofonkapszulával

Lavalier készlet ME 2 kondenzátoros csiptetős mikrofonnal,

Headmic készlet a kiváló SL Headmic 1 fejmikrofonnal.

Az igényeihez megfelelő egyedi összeállításokhoz kézi adók, zsebben elhelyezhető adók és rackes vevők, valamint egyedi összetevők állnak rendelkezésre. Az ew 300 G4 portfóliót töltő- és antennamodulok teszik teljessé, melyek üzem közben maximális teljesítményt biztosítanak, és minden alkalmazásnál garantálják a megbízhatóságot.


Lépjünk kapcsolatba!