EW-DX rendszerek

    A Sennheiser EW-DX leegyszerűsíti a professzionális munkafolyamatokat és könnyen méretezhetővé teszi a digitális UHF rendszereket. A többféle hardver- és szoftveropcióból választva bármely színpadon, illetve oktatási intézményben megfelelő hálózati megoldás hozható létre. 

    Ezeknél a rendszereknél egyetlen gombnyomással biztosítható az egyenlő csatornatávolság, az automatikus frekvenciakeresés, a Bluetooth® Low Energy szinkronizálás, valamint az automatikus frekvenciakoordinálás és -beállítás. Az eszközök működése távolról a Sennheiser Control Cockpit és a Wireless Systems Manager szoftverrel, vagy a Smart Assist alkalmazáson keresztül akár a telefonodról is felügyelhető. 

Sennheiser EW-DX szettek

Leegyszerűsített munkafolyamatok

Az EW-DX kifinomult eszközök alkalmazásával képes leegyszerűsíteni a beállítási és felügyeleti folyamatot. Csak egy gombnyomás, és az Auto Scan funkció egy négyzethálós frekvenciarács segítségével automatikusan hozzárendeli a frekvenciákat a csatornákhoz. Így több csatorna is megbízhatóan kiosztható, problémás intermodulációs zavar nélkül. A rendszer a Sennheiser Smart Assist alkalmazáson keresztül közvetlenül mobileszközödről vezérelhető. Ha pedig egy összetett hálózati környezetben részletesebb rendszernézetre van szükséged, használd a Wireless Systems Manager (WSM), illetve a Sennheiser Control Cockpit szoftvert.

Könnyedén méretezhető és szolgálatra kész

Az Evolution Wireless Digital egy olyan rendszer, amely Veled együtt fejlődik. Az aktuális, illetve az esetleges jövőbeli igények szem előtt tartásával válassz a különféle hardveropciók közül (pl. 2 csatornás fél racknyi (9,5″) vagy 4 csatornás teljes racknyi (19″) helyet foglaló vevőegységek). Az EW-DX biztonságos jelátviteléről és IT-hálózatokba köthetőségéről a Dante®-kompatibilitás, az Ethernet vezérlőportok és az AES-256 titkosítás gondoskodnak, lehetővé téve a változó igényekhez történő rugalmas alkalmazkodást. A Link Density funkció aktiválásával még tovább növelhető a rendelkezésre álló csatornák száma, és teljes mértékben kiaknázható az Evolution Wireless Digital család cserekompatibilis eszközeinek sora. A tápellátás és a jelelosztás kezeléséhez szükséges tartozékok széles választékának köszönhetően bármely forgatókönyv esetén rendelkezésedre állnak a szükséges eszközök.

Sziklaszilárd digitális hangátvitel

A kiváló minőség és a megbízhatóság minden egyes Sennheiser termék esetén alapkövetelmény. Az EW-DX-nél a digitális UHF átvitelt széles, kategóriaelső dinamikatartomány és rendkívül alacsony késleltetés jellemzi. A Sennheiser sajátfejlesztésű SePac audiokodekje és az új konverziós technológia rendkívül áttetsző hangzásról gondoskodik – a kapszula-bemenettől egészen a rendszerkimenetig. Az intelligens Switching Diversity egy antenna-átkapcsoló diversity vételt biztosító RF-technológiai megoldás, amely stabil és hallható műtermékek nélküli átvitelről gondoskodik. A készüléken belüli töltési lehetőség, a 12 órás akku-üzemidő és az akár 88 MHz-es kapcsolási sávszélesség csak néhány azon jellemzők közül, amelyek miatt érdemes az EW-DX-et munkaeszközödül választanod.

Csak könnyedén

Legyen szó egyszerű vagy bonyolultabb konfigurációkról, az EW-DX bármely meglévő Dante hálózatba könnyedén integrálható. A lenyűgöző, 134 dB-es dinamikatartománynak köszönhetően nem kell többé az érzékenység beállításával bajlódnod. A Sennheiser Control Cockpit használatával az EW-DX rendszer alkotóelemeinek beállításait központilag vezérelheted, és a létfontosságú státuszinformációk (pl. az akkuk töltöttségi szintje) is távolról felügyelhetők.

Innovatív megoldások

Legyen szó személyes, online vagy hibrid megoldásról, az EW-DX vezeték nélküli mikrofonrendszer könnyedén igazodik a változó igényekhez. A tölthető akkukkal akár 12 órányi üzemidő is biztosítható, erősítve a kampuszok környezeti felelősségvállalását. AES-256 titkosítás a teljes biztonság érdekében, rendkívül alacsony, 1,9 ms-os késleltetés a tökéletes beszédérthetőségért – csak néhány példa az EW-DX korszerű funkcióinak gazdag tárházából. Ráadásul biztos lehetsz abban, hogy az EW-DX – a Sennheiser Control Cockpit szoftveren keresztül történő folyamatos frissítéseknek köszönhetően – lépést tart majd Veled a fejlődésben.

Használati útmutatók és
egyéb információk

Tovább