A munkahelyi és iskolai együttműködést segítő, korszerű hangtechnikai megoldásairól is széles körben ismert Sennheiser most az MKE mini bevezetésével egy kiváló minőségű, miniatűr, gömbkarakterisztikájú lavalier mikrofonnal egészíti ki gazdag mikrofonportfólióját. A mindössze 9 cm hosszú és kivételesen könnyű (7g) MKE mini amellett, hogy kényelmesen viselhető, a moderátormikrofonok különleges kihívásainak is megfelel.

A Sennheiser legtöbb innovációjához hasonlóan az MKE mini kifejlesztése is az ügyfelek közvetlen visszajelzései és kérései alapján történt. A felhasználók szerint egy jó prezentációs mikrofon bármilyen frizurával hordható, könnyen felszerelhető, nem akadályozza a mozgást, valamint kiváló hangminőséget biztosít. A Sennheiser által kínált megoldással sokkal egyszerűbbé válik a prezentációkon és az iskolai előadásokon történő mikrofonhasználat. Az üzembehelyezéshez csak csatlakoztatnod kell a mikrofont egy zsebadóhoz, amire aztán felcsatolhatsz egy nyakbaakasztó zsinórt. Az MKE mini tökéletes választás, ha olyan frizurát viselsz, amely nem teszi lehetővé a fejmikrofon használatát, vagy olyan ruhát, amely nem ad lehetőséget a zsebadó rögzítésére.

A Sennheiserre jellemző prémium hangminőség biztosítása érdekében az MKE minit az ipari szabványként elismert MKE 2 mikrofon KE 4 kapszulájával szerelték fel, amely még magas hangnyomásszinten is meleg és torzításmentes jelet biztosít. Az MKE mini a Sennheiser Umbrella Diaphragm™ technológiájával is rendelkezik, amely megvédi a mikrofont az izzadságtól és a párától.

„Vásárlóink gyakran jelezték, hogy a frizurájuk miatt gondot okoz számukra a fejmikrofon felhelyezése, illetve zseb vagy öv hiányában a zsebadó rögzítése/elhelyezése” – mondta Inesh Patel, a Sennheiser üzleti kommunikációs üzletfejlesztési vezetője. „Ezért az MKE minit úgy terveztük, hogy azt a zsebadóval együtt egy zsinór használatával a nyakba lehessen akasztani: így a mikrofon ideális pozícióban, közvetlenül az áll alatt helyezkedik el.”

Samantha Butler, a Bangori Egyetem IT és AV támogatási menedzsere is lehetőséget kapott az MKE mini tesztelésére. „Imádom. Szerintem nagyon jó megoldás, hogy nem kell a ruhámon keresgélnem a rögzítési lehetőséget. Sokszor csak szorongatni szoktam a kezemben a zsebadót, mert nincs hová tennem.”

Bemutatjuk a Sennheiser üzleti kommunikációs mikrofonjainak 2023-es útmutatóját

A Sennheiser ma bejelentette, hogy elérhető a Sennheiser Business Communication Microphone Guide 2023, melynek segítségével az ügyfelek, a forgalmazók és az integrátorok könnyebben tájékozódhatnak a Sennheiser mikrofonmegoldásairól, az új MKE minit is beleértve.

A Sennheiser célja, hogy a munkahelyen vagy az osztályteremben adódó helyzetekhez igazodó mikrofonmegoldásaival megkönnyítse az együttműködést és a tanulást. A Sennheiser – a legkisebb tárgyaló- és osztálytermektől kezdve a legnagyobb oktatási és vállalati létesítményekig – minden forgatókönyvhöz kínál olyan mikrofonmegoldást, amellyel egyszerűbbé tehető az élet.

A Sennheiser Business Communication Microphone Guide 2023 ide kattintva tölthető le.