Az együttműködést és tanulást segítő, korszerű hangtechnikai megoldásairól is széles körben ismert és kedvelt Sennheiser örömmel mutaja be új mennyezeti mikrofonját, melyet közepes méretű tárgyaló- és előadótermekhez, illetve együttműködési terekhez tervezett.

A TCC M a díjnyertes TeamConnect Ceiling 2 (TCC 2) vívmányait és funkcióit egy új tárgyalótermi piaci szegmens számára is elérhetővé teszi. Az ügyfelek az elegáns megjelenésű, akár 40 m²-es lefedettséget kínáló TCC 2 képességeit mostantól a közepes méretű tárgyalókban is elérhetővé tehetik, mégpedig vonzó bekerülési áron.

TeamConnect Ceiling Medium

„A nagyméretű tárgyalókhoz tervezett TCC 2 világméretű sikeréből kiindulva, a közepes méretű konferenciatermekben és oktatási terekben is szerettük volna ugyanezt az élményt biztosítani” – mondta Jens Werner, a Sennheiser UC Solutions üzletágánal termékmenedzsere. „A TCC M alakjában most egy merőben új tárgyalótermi szegmens számára is elérhetővé váltak a TeamConnect mennyzeeti mikrofonok által nyújtott előnyök: pl. a megbízható Sennheiser hangminőség, a zökkenőmentes telepítés, a márkafüggetlen integráció, valamint az egyszerű kezelés és vezérlés. Az új modell kialakításának mérlegelésekor fontos szempont volt számunkra az is, hogy kisebb méretekben is megfelelő hatást érjünk el.”

A TCC 2-vel ellentétben a TCC M alakja kerek, mennyezeti rögzítési lehetőségei azonban megegyeznek a nagyobb testvér lehetőségeivel – felületre szerelhető, függeszthető vagy mennyezetbe süllyeszthető. Ezek az opciók kábelmentes asztalokat és rugalmas bútorelrendezést tesznek lehetővé. 

A TeamConnect mennyezeti mikrofonok szabadalmaztatott automatikus dinamikus hangnyaláb-formáló technológiát és TruVoicelift funkciót alkalmaznak. Ezek tökéletes beszédérthetőségről gondoskodnak, a beszélő számára pedig mozgásszabadságot biztosítanak. A Németországban gyártott, kiváló minőségű beépített elektret kondenzátor kapszulák már számos Sennheiser mikrofonban bizonyítottak. A tárgyalóterem teljes egészének lefedésével tökéletes beszédérthetőségről és kiemelkedő hangminőségről gondoskodnak. A mikrofonrendszer folyamatosan követi a beszélő személy helyzetét, anélkül, hogy ehhez a hangszórózónákat manuálisan előre konfigurálni kéne. Ha további finomításra van szükség, a referenciaszintű Sennheiser Control Cockpitben szoftver segítségével prioritási és kizárási zónák állíthatók be. Ez azt jelenti, hogy egyetlen szó sem vész el a tárgyalóteremben tartózkodó és a távolról becsatlakozó résztvevők között. 

Három féle installálási mód

A TeamConnect mennyezeti mikrofonrendszer választása azzal a kényelemmel is jár, hogy egy valóban ügyfélközpontú megoldással működhetsz együtt. Gyártóként a Sennheiser a többiekhez képest lényegesen jobban tudta kezelni az ellátási lánc válságát, teljes átláthatóságot és kiszámítható szállítási határidőket biztosítva az ügyfeleknek. Emellett a Sennheiser a 2023-ban (és ezt követően) gyártott TeamConnect mennyezeti mikrofonokra vonatkozóan – termékregisztráció ellenében – kettőről öt évre hosszabbítja meg a jótállási időszakot. 

A TeamConnect mennyezeti mikrofonrendszerek az iparágvezető TeamConnect család részét képezik, amely a Sennheiser legmodernebb technológiákkal felvértezett és bármely méretű és kialakítású konferenciateremhez illeszkedő együttműködési portfóliója. A több mint 75 éves német mérnöki tudásra épülő rendszerek újradefiniálják az egységes kommunikáció (UC) területén, valamint a tárgyalókban és iskolai előadótermekben alkalmazott megoldásokkal kapcsolatos elvárásokat. Mindezt problémamegoldó és felhasználóbarát konstrukciójukkal, modern megjelenésükkel, valamint megbízható Sennheiser hangminőségükkel érik el. Annak érdekében, hogy az ügyfelek könnyebben megtalálják az adott tárgyalókörnyezetüknek leginkább megfelelő TeamConnect rendszert, a Sennheiser nemrég elérhetővé tette új, böngészőalapú tervezőprogramjának első verzióját.

Próbáld ki a Sennheiser Room Planner tervezőprogramotis. További információkat a Sennheiser TeamConnect mennyezeti mikrofonrendszerekről, köztük az új TCC M-ről, ide kattintva olvashatsz. A TCC M szállítása 2023 közepétől kezdődően várható.