Weboldalunk megújult 

A Sennheiser az újdonságok között a TeamConnect család legifjabb tagját is bemutatja, melynek képességeit a résztvevők a mennyezeti mikrofont körbejárva maguk is megtapasztalhatják

Az együttműködést és tanulást segítő, korszerű hangtechnikai megoldásairól is széles körben ismert és kedvelt Sennheiser izgatottan tekint a 2023-as ISE szakkiállítás elé, hogy bemutathassa új termékeit és az iparágon belül működő partneri kapcsolatait. A spanyolországi Barcelonában megrendezésre kerülő ISE január 31. és február 3. között látogatható. A Sennheiser stand (3C600) a FIRA Barcelona, Gran Via Hall 3 csarnokban kap helyet, interaktív bemutatóterekkel várva a látogatókat, hogy azok minél behatóbban ismerhessék meg a Sennheiser legújabb audiomegoldásait.

Hiszem, ha hallom – a TeamConnect megoldások

A 2023-as ISE kiállításon a Sennheiser standján ismét két helyiség szolgál majd élő bemutatók színteréül.  Az egyik helyiségben a TeamConnect család legújabb tagja debütál a nagyközönség előtt. A látogatók az elegáns dizájn megcsodálásán túl a Sennheisertől megszokott megbízható hangminőséget is megtapasztalhatják.

A másik bemutatóteremben a többszörös díjnyertes és jelenleg is kapható TeamConnect Ceiling 2 (TCC 2) mutatja be ismét hangkövető képességeit – a Sennheiser együttműködő partnere, a Q-SYS kameráinak közreműködésével. A TCC 2 bemutatóterem egy valós meeting-környezetet idéz, lehetővé téve a látogatók számára, hogy maguk győződjenek meg annak a mennyezeti mikrofonnak a kiváló hangzásbeli tulajdonságairól, amely már jelenleg is az ügyfelek ezreinek bizalmát élvezi világszerte. 

A TeamConnect mennyezeti mikrofonrendszer garanciális feltételeinek kiterjesztetése

2023 első negyedévétől kezdődően a TeamConnect mennyezeti mikrofonrendszerek kiterjesztett garanciális feltételek mellett vásárolhatók meg.  Gyártói mivoltának és a beszállítókkal való szoros együttműködésnek köszönhetően a Sennheiser a szállítási határidők mellett a termékek minőségét is szigorú keretek között tudja tartani. A Sennheiser az ISE kiállításon további részleteket tervez megosztani a nagyközönséggel a garancia kiterjesztésével kapcsolatban, az új időtartamra és jogosultak körére vonatkozó változásokat is beleértve.

Hallássegítő és még azon is túlmutató megoldás

A MobileConnect egy díjnyertes hallássegítő megoldás, amely lehetővé teszi, hogy okostelefonjuk használatával a hallássérült résztvevők is akadálymentesen vegyenek részt a megbeszéléseken és az iskolai előadásokon. Az idei ISE-n a Sennheiser a MobileConnect egy sor új izgalmas funkcióját tervezi bemutatni, többek között az alkalmazás testreszabását, és ami a legfontosabb, egy ún. talk-back funkciót, amely már a hallássegítésen is túlmutat. 

A MobileConnect egy díjnyertes hallássegítő megoldás, amely lehetővé teszi, hogy okostelefonjuk használatával a hallássérült résztvevők is akadálymentesen vegyenek részt a megbeszéléseken és az iskolai előadásokon

Az Audience Mic névre keresztelt funkció bármely okostelefont képes mikrofonná alakítani, tetszés szerinti kommunikációt téve lehetővé a MobileConnect felhasználók számára.  Az Audience Mic a MobileConnectet egy személyi hallássegítő megoldásból egy kétirányú kommunikációs erőművé varázsolja. A beszélőnek egyszerűen az okostelefonjába kell beszélnie, hangja pedig közvetlenül a helyiségben tartózkodók telefonja, a helyiségben elhelyezett hangszórók, illetve a távolról bekapcsolódó résztvevők felé kerül továbbításra. 

A Sennheiser stand bemutatja a MobileConnectben rejlő lehetőségeket. Igény szerint a látogatók bemutatók keretében az alkalmazás testreszabását és az Audience Mic funkcióit is kipróbálhatják. 

Az EW-DX rendszeré a főszerep

Az idei ISE-n lesz először látható az Evolution Wireless Digital család legifjabb tagja. Az együttműködés és a tanulás megkönnyítése jegyében tervezett, hatékonyan működő EW-DX még a legigényesebb üzleti és professzionális felhasználásokhoz is rugalmasan alkalmazkodik. Egyszerű telepítéséből és integrálhatóságából adódóan a rendszer könnyedén méretezhető a meglévő Dante-hálózathoz – a legkisebb tárgyalóteremtől vagy tanteremtől kezdve a legnagyobb oktatási és vállalati létesítményekig. Az EW-DX rendszer és alkatóelemei egy külön állványon kerülnek bemutatásra, hogy a látogatók kézbevehessék és saját maguk is kipróbálhassák.

Az evolution wireless G4 utódjaként az EW-DX sorozatot is a legmagasabb igényeket támasztó üzleti és professzionális felhasználásokhoz tervezték.

Sennheiser Room Planner – új online tervezőprogram

A Sennheiser a kiállításon fogja bejelenteni új, böngészőalapú helyiségspecifikus rendszertervező eszközének első változatát. A Sennheiser Room Planner egy intuitív helyiségkonfigurációs eszköz, amely segít az ügyfeleknek megtalálni az adott tárgyalótermi környezetükhöz leginkább illeszkedő Sennheiser megoldást. A felhasználók képesek lesznek beazonosítani a számukra legmegfelelőbb megoldást és az eszközök optimális elhelyezését – olyan tényezők alapján, mint a helyiség mérete és a hangszórók tulajdonságai.

Az ügyfelek további visszajelzéseinek figyelembevételével, és a portfólió új, innovatív megoldásokkal történő bővülésével a Sennheiser továbbfejleszti a tervezőprogramot. Az alapverzió a Sennheiser standján az egyes bemutatóhelyiségeken kívül lesz elérhető. A résztvevők kipróbálhatják az új tervezőprogramot, és a helyszínen megtervezhetik saját tárgyalótermüket.

A tervezés szabadságát támogató globális partnerkapcsolatok

A tervezési potenciál szabadjára engedése – ez a Sennheiser intuitív, újszerű termékeinek és kiterjedt partnerkapcsolati hálózatának mottója. Globális partnerkapcsolati hálózatának köszönhetően a Sennheiser ügyfelei szabadon tervezhetik meg megoldásaikat, minőségbiztosítási háttérrel és rendszermodellbeli korlátozások nélkül. Az idei ISE szakkiállításon a Sennheiser megoldások a Sennheiser standján kívül a Bose Professional, a Cannon, a Creston, a Kramer, a Lumens, a Maverick, a Q-SYS, a Xilica és a Xilinx standjain is megjelennek. Ezek a partneri kapcsolatok híven tükrözik, hogyan tudnak a különböző szolgáltatók egymással összefogva az együttműködést és a tanulást segítő, hallhatóan jobb megoldásokat kínálni.

A Sennheiser ISE szakkiállításon való részvételével kapcsolatban további információkat ide kattintva olvashatsz.