BEÉPÍTETT HANGRENDSZEREK

A K-array beépített hangszóróit úgy tervezték, hogy az alapanyagok és technikai megoldások kreatív ötvözésével, elegáns, keskeny formájukkal könnyedén beilleszthetők legyenek a környezetbe.

Ezek a prémiumkategóriás termékek alapértelmezetten mérsékelten figyelemfelkető, elegáns fekete és fehér változatban kaphatók. Mindamellett bármely RAL színben is megrendelhetők, ha a helyszín tökéletes környezetbe olvadást igényel. Ezenkívül a kiváló minőségű, nemes alapanyagokból készült, luxusbevontú termékek egész sora kínál lehetőséget, hogy mindenki megtalálja a projektjéhez leginkább illő megoldást. A 24 karátos arany a rendszerek számára extravagáns megjelenést kölcsönöz. A rozsdamentes acélból készült változatok kétféle kivitelben, csiszolt, illetve fényezett formában kaphatók. Utóbbi esetében a rendszer a környező felületek visszatükrözésével kaméleonszerűen képes beolvadni a háttérbe.

A K-array beépített hangrendszereket tartalmazó sorozata a professzionális audio termékek piacának legkifinomultabb megjelenésű és legkiválóbb minőségű hangsugárzóit kínálja.

A legmegbízhatóbb megoldás biztosítása érdekében a beépített hangrendszerek a lehető legtartósabb és legellenállóbb alapanyagokból, továbbá vízhatlanságot garantáló alumínium-/acélkerettel készülnek.