Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

A K-array többi termékéhez hasonlóan következetesen egyedi Dragon a hagyományos 12″-os koaxiális hangszóró forradalmi újraértelmezése.

Ha az előtérben nagy, majd a forrástól távolodva hirtelen csökkenő hangnyomást produkáló hangsugárzóra van szükség, egy telepítő szakember nem is kívánhatna a Dragon pontsugárzó hangszóróknál hasznosabb megoldást.

A minimális méretű, mindamellett rendkívül merev és masszív acélházzal rendelkező Dragon az összes Thunder mélynyomóval kompatibilis.

Az állítható (100°/30°), könnyen elforgatható tölcsér még többféle felhasználási lehetőséget kínál, így a kétféle üzemmód közül választva a legkülönfélébb telepítési igények is kielégíthetők. Ráadásul a hangszórók összekapcsolását, függesztését és egymásra helyezését segítő tartozékokkal tökéletes line array rendszerek hozhatók létre.

Magas közeltéri hangnyomásszint

A pontsugárzó hangszórók a közeltérben magas hangnyomásszinteket produkálnak, így ideális választást jelentenek olyan rendezvényeken, ahol a közönség a hangforráshoz közel helyezkedik el (klubokban, tánctermekben és élő rendezvényeken, pl. DJ-fellépések során).

Állítható szögű array

Sokoldalú kialakításának köszönhetően ez a megoldás egypontos hangforrásként, illetve több egység összekapcsolásával array konfigurációban is használható, a lefedettség szöge pedig mechanikusan könnyedén változtatható.

Választható szín

RAL-színek használatával a hangszórók testre is szabhatók, így a legkülönfélébb helyszíneken is harmonikusan a környezetbe illeszthetők.

Selectable Coverage
Választható lefedettség

A lefedettség optimalizálása érdekében egy állítható tölcsér segítségével számos K-array megoldás irányítottsága módosítható.


Lépjünk kapcsolatba!