Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

A Kobra sorozat a K-array kivételes teljesítmény-méret arányú konstrukcióinak kiváló példája. A két különböző hosszúságú Kobra modell – KK102 I és KK52 I – egy-egy elegáns, tartós rozsdamentes acél keretbe helyezett, természetes és minőségi hangzást biztosító passzív hangszóró.

A szorosan elhelyezett, szélessávú hangforrásokból álló Kobra Pure Array technológiával büszkélkedhet. Ez a keresztváltó és reflex nélküli, mind közel, mind távol tökéletes fázismenetet kínáló, kompakt oszlop-hangszóró kiváló megoldást kínál nagy távolságok egységes lefedésére. A keskeny függőleges lefedettség minimálisra csökkenti az áthallást a mennyezet és a padló irányába, erősen visszhangzó környezetben is növelve a beszédérthetőséget.

Ha a K-array egyik Thunder sorozatú aktív mélynyomóját a Kobrához illeszkedő beállításokkal integrálod, a teljes zenei frekvenciatartományban kiváló lefedettséget érhetsz el.

A függesztéshez használható különféle tartozékokkal függőleges és vízszintes irányban is többféle összekapcsolt és függő line-array rendszer alakítható ki, az egyes helyszínek igényeinek megfelelően.

A Kobra fekete vagy fehér színben, illetve testreszabott, pl. fényezett, csiszolt, vagy 24 karátos arannyal bevont rozsdamentes acélfelülettel is kapható, amely a környező felületek visszatükrözésével kaméleonszerűen képes beolvadni a háttérbe, kiváló dizájnelemmé téve a hangszórót.

Egyedi teljesítmény-méret arány

Ez a modell – kis méretéhez képest magas hangnyomásszintjének köszönhetően – lenyűgöző teljesítményt nyújt.

Moduláris lehetőségek

Annak érdekében, hogy az egyes helyszínekhez tökéletesen illeszkedjenek, a K-array vékony line-array rendszerei a kívánt hossz és lefedettség eléréséhez az erre szolgáló hardver segítségével modulárisan összekapcsolhatók.

Prémium minőségű felületek

A K-array termékek – a csúcskategóriás divatkiegészítőkhöz és ékszerekhez hasonlóan – a gyönyörű és ragyogó megjelenés érdekében a lehető legfejlettebb felületkezelésen mennek keresztül.

Választható szín

A projektek testreszabása érdekében a hangszórókhoz bármely tetszőleges RAL-szín választható, melynek köszönhetően a hangszórók a legkülönfélébb környezetekbe is könnyedén beilleszthetők.

Diszkrét megjelenés

Építészeti és tervezői megfontolásból gyakran lehet szükség olyan diszkrét megjelenésű rendszerre, amely a hangminőséget érintő kompromisszumok nélkül képes észrevétlenül belesimulni a környezetbe.

Időjárásálló

A K-array termékek fejlesztése során a legtartósabb és legellenállóbb anyagokat használják, hogy azok az időjárás viszontagságaitól függetlenül megbízhatóan és sokáig működjenek.

Könnyű konstrukció

A K-array termékválasztéka olyan pehelysúlyú modelleket kínál, melyek szállítása és felszerelése is könnyen megoldható, optimális logisztikát, helykihasználást, és munkaköltségeket stb. biztosítva.

Pure Array technológia

A K-array szorosan egymáshoz illesztett, szélessávú hangforrásokat felvonultató line-array elemei színtiszta line-array tulajdonságokkal bírnak.

Választható lefedettség

A lefedettség optimalizálása érdekében számos K-array megoldás irányítottsága módosítható. A K-array hangoszlopai kétféle lefedettséget kínálnak: a SPOT beállítás nagyon keskeny szórást, a FLOOD pedig szélesebb lefedettséget biztosít.

Választható impedancia

A felhasználó a hangszórónak megfelelő ellenállás kiválasztásával megadhatja a kellő terhelést, és maximalizálhatja a teljesítményt.