Ha rugalmas audio megoldásokról van szó, először az Anakonda-sorozat neve merül fel, hiszen ez a K-array termékkínálatának legforradalmibb hangszórója.

Ezt a sorozatot olyan forgatókönyvekhez tervezték, amelyek nem teszik lehetővé a hagyományos hangszóródobozok használatát, miközben a beszédérthetőség, a rendkívüli megbízhatóság és az elegáns megjelenés is elengedhetetlen.

Az Anakonda modulok egyenként 2 méter hosszúak, melyeket fonott Flexo PET köpeny borít – a hangszórók így tetszés szerint elegáns, a környezethez tökéletesen igazodó formába hajlíthatók. A hangszóró moduláris rendszerű, így segítségével nagyobb távolságokban is megszakításmentesen hozható létre tiszta hangzás.

A fekete és fehér színben elérhető Anakonda egy-egy fekete és fehér szövethuzattal kerül forgalomba, amellyel megóvhatók a hangszórók a külső behatásoktól, illetve a környezet színvilágának változásával az alkalmazott szín is megváltoztatható.

A csomag részét képező fali konzolok könnyű és gyors telepítést tesznek lehetővé, így tökéletes választást jelentenek koncertek front-fill megoldásaihoz vagy színházakban erkély alatti telepítéshez. Az Anakonda bármely osztott hangrendszerhez tökéletesen illeszkedik, mivel a hangzástér egészében állandó és megfelelő hangerőt biztosít.


Hajlékony hangfaltest
Hajlékony hangfaltest

Az 1″-os kónuszos hangszórók a fonott Flexo PET köpenynek köszönhetően bármilyen tetszőleges formába hajlíthatók, miközben a külső behatás (pl. por) ellen is védettek.

Diszkrét megjelenés
Diszkrét megjelenés

Építészeti és tervezői megfontolásból gyakran lehet szükség olyan diszkrét megjelenésű rendszerre, amely a hangminőséget érintő kompromisszumok nélkül képes észrevétlenül belesimulni a környezetbe..

Moduláris lehetőségek
Moduláris lehetőségek

Annak érdekében, hogy az egyes helyszínekhez tökéletesen illeszkedjenek, a K-array vékony line-array rendszerei a kívánt hossz és lefedettség eléréséhez az erre szolgáló hardver segítségével modulárisan összekapcsolhatók.

Könnyű konstrukció

A K-array termékválasztéka olyan pehelysúlyú modelleket kínál, melyek szállítása és felszerelése is könnyen megoldható, optimális logisztikát, helykihasználást, és munkaköltségeket stb. biztosítva.

Időjárásálló

A K-array termékek fejlesztése során a legtartósabb és legellenállóbb anyagokat használják, hogy azok az időjárás viszontagságaitól függetlenül megbízhatóan és sokáig működjenek.

Pure Array technológia

A K-array szorosan egymáshoz illesztett, szélessávú hangforrásokat felvonultató line-array elemei színtiszta line-array tulajdonságokkal bírnak.