Teremts tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást

Az aktív és passzív változatban egyaránt elérhető, ötféle modellből álló Thunder mélynyomó-sorozat a K-array egyedülálló audiomegoldásait kiegészítve kivételes mélytartománnyal gazdagítja az élő események hangzását.

A Thunder sorozat bármilyen alkalmazási területhez elegendő basszussal szolgál. A Thunder sorozat olyan nagyteljesítményű, a 12″-ostól , a szimpla és dupla 18″-as és 21″-os kivitelű passzív és aktív szubbasszus modellekből áll, melyek a maximális lineáris löketet elősegítő mágnesszerkezettel és felfüggesztéssel rendelkeznek.
A KS1-I, KS1P-I, KS2-I, KS2P-I, KS3-I, KS3P-I, KS4-I, KS4P-I és a KS5-I mélynyomók egyedülálló négysarkas portkonfigurációval bírnak, amely a rendkívül kistorzítású, gazdag mélyhangzás érdekében szimmetrikusan terheli a hangszórókat, és kis tömege ellenére is rendkívül stabil szerkezetet biztosít a hangfaldoboz számára.

A süllyesztett fogantyúknak és a középmagas hangszórók felszerelését segítő M20-as menetes aljzatnak köszönhetően a mélynyomók kényelmesen használhatók, és ideális megoldást kínálnak színházak, koncerttermek és éttermekben számára.
A hagyományos mélynyomókkal ellentétben a K-array aktív mélynyomóinak központi eleme az elektronika. A mélyközép hangszórók így az audio jelek kezelésének és feldolgozásának is kiváló eszközei. A sokoldalú mélynyomók két szimmetrikus analóg vonalszint bemenetet, egy kétcsatornás AES/EBU digitális bemenetet, illetve egy beépített D-osztályú erősítőt is tartalmaznak, míg beépített érintőképernyőjükön keresztül intuitív módon kezelheted a DSP fő funkcióit. Passzív hangszórók széles körét is csatlakoztathatod, pl. mélyközép modelleket vagy további passzív mélynyomókat.

Az integrált DSP az optimális teljesítmény érdekében 40 személyre szabható programot is kínál. Az első 8 a K-array saját tervezése, míg a további 32 helyre a K-framework szoftver segítségével saját programokat hozhatsz létre, menthetsz, illetve tárolhatsz. A K-dante kiegészítő használatával pedig a mélynyomók a hang-, illetve adatátvitel érdekében a Dante hálózathoz is csatlakozni tudnak.

Mozizáshoz tervezett, új inframodellek

Az erőteljes hangzás a felejthetetlen moziélmény elengedhetetlen kelléke. A Thunder-KS a mélyfrekvenciás tartomány kiterjesztésével a nagyképernyőn megjelenő, lebilincselő látványhoz méltó mozihangzást produkál, mellyel nagyobb befogadóképességű helyeken, akár arénákban is könnyedén lenyűgözhető a közönség.

Egyedi teljesítmény-méret arány

Magas hangnyomásszintjének köszönhetően kis méretéhez képest lenyűgöző teljesítményt nyújt.

Könnyű konstrukció

A K-array kínálatában található pehelysúlyú termékek egyszerűen szállíthatók és telepíthetők, így a logisztikát, a helykihasználást és az emberi erőforrás költségeit tekintve is optimális megoldást kínálnak.

„Négyszögletű” portkialakítás

Az egyedülálló négyszögletű portkialakítás az alacsony torzítású, kiterjedt mélyhangzás érdekében szimmetrikusan terheli a hangszórókat.

Időjárásálló

A K-array termékek fejlesztése során a legtartósabb és legellenállóbb anyagokat használják, hogy azok az időjárás viszontagságaitól függetlenül sokáig fennmaradjanak és megbízhatóan működjenek.

Választható szín

RAL-színek használatával a hangszórók testre is szabhatók, így a legkülönfélébb helyszíneken is harmonikusan a környezetbe illeszthetők.

Dante-kompatibilis

A megfelelő K-dante tartozék segítségével a megoldás egy Dante-hálózatba is integrálható, így egyéb berendezésekkel együtt is lehet használni.


Lépjünk kapcsolatba!