Weboldalunk megújult 

K-array, Márkáink

Python

Rozsdamentes acél line array elem 3,15"-os hangszórókkal
Étterem és kávézó, K-array Beépített hang, Szabadtéri szórakozás, Színház, Templom

A Python egy 3,15″-os hangszórókkal ellátott, diszkrét passzív megoldás, amely masszív rozsdamentes acél házának köszönhetően védett a korrózió, a rozsda, illetve az elszíneződés ellen – így bel- és kültéri alkalmazásokhoz is kiválóan használható.

A Python sorozat két méretben érhető el: a félméteres KP52 I és az egyméteres KP102 I modell a teljes frekvenciatartományban kitűnő beszédérthetőséget biztosít. A szorosan elhelyezett, szélessávú hangforrásokból álló Python Pure Array technológiával (PAT) működik. Ez a keresztváltó és reflex nélküli, mind közel, mind távol tökéletes fázismenetet kínáló, kompakt oszlop-hangszóró kiváló megoldást kínál nagy távolságok egységes lefedésére.

A keskeny függőleges lefedettség minimálisra csökkenti az áthallást a mennyezet és a padló irányába, erősen visszhangzó környezetben is növelve a beszédérthetőséget. Ezáltal tökéletes megoldást kínál színházak, broadcast stúdiók és istentiszteleti helyszínek számára.

A függesztéshez használható különféle tartozékokkal függőleges és vízszintes irányban is többféle összekapcsolt és függő line-array rendszer alakítható ki, az egyes helyszínek igényeinek megfelelően – akár egyedi eseményekről, akár fix telepítésről van szó.

A Python fekete vagy fehér színben, illetve testreszabott, pl. fényezett, csiszolt, vagy 24 karátos arannyal bevont rozsdamentes acélfelülettel is kapható, amely a környező felületek visszatükrözésével kaméleonszerűen képes beolvadni a háttérbe. A hangszórók bármely RAL-színárnyalattal is elláthatók, így valódi dizájnelemmé varázsolhatók.

Egyedülálló teljesítmény-méret arány

Ez a modell – kis méretéhez képest magas hangnyomásszintjének köszönhetően – lenyűgöző teljesítményt nyújt.

Moduláris lehetőségek

Annak érdekében, hogy az egyes helyszínekhez tökéletesen illeszkedjenek, a K-array vékony line-array rendszerei a kívánt hossz és lefedettség eléréséhez az erre szolgáló hardver segítségével modulárisan összekapcsolhatók.

Diszkrét megjelenés

Építészeti és tervezői megfontolásból gyakran lehet szükség olyan diszkrét megjelenésű rendszerre, amely a hangminőséget érintő kompromisszumok nélkül képes észrevétlenül belesimulni a környezetbe.

Prémium minőségű felületek

A K-array termékek – a csúcskategóriás divatkiegészítőkhöz és ékszerekhez hasonlóan – a gyönyörű és ragyogó megjelenés érdekében a lehető legfejlettebb felületkezelésen mennek keresztül.

Választható szín

A projektek testreszabása érdekében a hangszórókhoz bármely tetszőleges RAL-szín választható, melynek köszönhetően a hangszórók a legkülönfélébb környezetekbe is könnyedén beilleszthetők

Könnyű konstrukció

A K-array termékválasztéka olyan pehelysúlyú modelleket kínál, melyek szállítása és felszerelése is könnyen megoldható, optimális logisztikát, helykihasználást, és munkaköltségeket stb. biztosítva.

Időjárásálló

A K-array termékek fejlesztése során a legtartósabb és legellenállóbb anyagokat használják, hogy azok az időjárás viszontagságaitól függetlenül megbízhatóan és sokáig működjenek.

Pure Array technológia

A K-array szorosan egymáshoz illesztett, szélessávú hangforrásokat felvonultató line-array elemei színtiszta line-array tulajdonságokkal bírnak.

Választható lefedettség

A lefedettség optimalizálása érdekében számos K-array megoldás irányítottsága módosítható. A K-array hangoszlopai kétféle lefedettséget kínálnak: a SPOT beállítás nagyon keskeny szórást, a FLOOD pedig szélesebb lefedettséget biztosít.

Választható impedancia

A felhasználó a hangszórónak megfelelő ellenállás kiválasztásával megadhatja a kellő terhelést, és maximalizálhatja a teljesítményt.