A Vyper sorozat a K-array kínálatának leglaposabb hangszóróit foglalja magában. A passzív hangszóró-rendszer egy elegáns és ellenálló, egyetlen tömbből mart 2 cm mély alumínium keretben foglal helyet.

Moduláris hangszóró-egységek,  melyek egyszerűen összefűzhetők

A Vyper szorosan elhelyezett kónuszos hangszórói valódi line-array tulajdonságokat vonultatnak fel: fáziskoherenciát, alacsony torzítást és kiváló hallgatási élményt – a hangszóró közelében és attól távol egyaránt. A Pure Array technológia segítségével a Vyper egységes lefedettséget és nagy hatótávolságot biztosít.

A nagy impedanciának és a „pass-through” csatlakozórendszernek köszönhetően tetszésed szerint több Vyper-t is egymáshoz kapcsolhatsz.

A Vyper hangszóró sorozat tagjai – a többi hangszóróval vagy erősítővel történő könnyebb integráció érdekében –választható impedanciával rendelkeznek. Ha pedig a Rumble sorozat egyik mélynyomójával, illetve a Vyperre optimalizált beállításokat kínáló Kommander erősítővel párosítod azokat, a teljes zenei frekvenciatartományban kiváló lefedettséget kapsz. Fix telepítés esetén a hangszóró a tartozékként mellékelt acélkerettel falra is rögzíthető.

Egyedi színválasztási lehetőség

A Vyper sorozat komponensei bármely RAL-színárnyalattal, valamint prémium minőségű csiszolt, illetve fényezett rozsdamentes acélfelülettel is elláthatók, mellyel a rendszer a környező felületek visszatükrözésével kaméleonszerűen képes beolvadni a háttérbe. A luxusérzetet leginkább a 24 karátos arannyal bevont alumínium változat közvetíti, amelynek szépséget és dizájnt egyesítő, szembetűnő konstrukciója kivételes teljesítményt hordoz magában.

A Vyper hangszóró-rendszer tengeri járműveken is használható

A hangszórók felületkezelését a tengeri járműveken történő használathoz terveztük és alakítottuk.

A bevonat állja a rossz időjárásból és a sós víz okozta oxidációból fakadó viszontagságokat.

Falba süllyeszthető elhelyezés

Falra rögzíthető elhelyezés

Diszkrét megjelenés

Építészeti és tervezői megfontolásból gyakran lehet szükség olyan diszkrét megjelenésű rendszerre, amely a hangminőséget érintő kompromisszumok nélkül képes észrevétlenül belesimulni a környezetbe.

Könnyű konstrukció

A K-array termékválasztéka olyan pehelysúlyú modelleket kínál, melyek szállítása és felszerelése is könnyen megoldható, optimális logisztikát, helykihasználást, és munkaköltségeket stb. biztosítva.

Időjárásálló

A K-array termékek fejlesztése során a legtartósabb és legellenállóbb anyagokat használják, hogy azok az időjárás viszontagságaitól függetlenül megbízhatóan és sokáig működjenek.

Prémium minőségű felületek

A K-array termékek – a csúcskategóriás divatkiegészítőkhöz és ékszerekhez hasonlóan – a gyönyörű és ragyogó megjelenés érdekében a lehető legfejlettebb felületkezelésen mennek keresztül.

Választható szín

A projektek testreszabása érdekében a hangszórókhoz bármely tetszőleges RAL-szín választható, melynek köszönhetően a hangszórók a legkülönfélébb környezetekbe is könnyedén beilleszthetők.

Választható impedancia

A felhasználó a hangszórónak megfelelő ellenállás kiválasztásával megadhatja a kellő terhelést, és maximalizálhatja a teljesítményt.

Pure Array technológia

Szorosan egymáshoz illesztett, szélessávú hangforrásokat felvonultató line-array elemeink színtiszta line-array tulajdonságokkal bírnak.