Weboldalunk megújult 

A Truffle egy alumínium ötvözetből készült, könnyen elrejthető mélynyomósorozat.

Az alacsony-frekvenciás, kisméretű Truffle-KTR24, Truffle-KTR25 és Truffle-KTR26 hangszóró kompakt hengeralakú dobozának mindkét oldalán egy-egy aktív és passzív hangszóró található, tökéletes gömbkarakterisztikájú mélyhang-forrássá változtatva a mélynyomót.

A nagyobb hullámhosszok miatt a mélyfrekvenciák a legtöbb akadályon áthatolnak, így a Truffle-t annak tudatában alakították ki, hogy nem lesz szem előtt. Az Azimut rendszerrel együtt (azt basszus komponensként kiegészítve) teljes körű, automatikus hardverfelismerést kínáló audio megoldásként szolgál.

Egyedi teljesítmény-méret arány

Magas hangnyomásszintjének köszönhetően kis méretéhez képest lenyűgöző teljesítményt nyújt.

Diszkrét megjelenés

Építészeti és tervezői megfontolásból gyakran van szükség diszkrét megjelenésű, a helyiség belvilágához illeszkedő rendszerekre, persze anélkül, hogy az a hangminőség rovására menne.

Könnyű konstrukció

A K-array kínálatában található pehelysúlyú termékek egyszerűen szállíthatók és telepíthetők, így a logisztikát, a helykihasználást és az emberi erőforrás költségeit tekintve is optimális megoldást kínálnak.

Időjárásálló

A K-array termékek fejlesztése során a legtartósabb és legellenállóbb anyagokat használják, hogy azok az időjárás viszontagságaitól függetlenül sokáig fennmaradjanak és megbízhatóan működjenek.


Lépjünk kapcsolatba!