Keresés
bejegyzés típusa
 • Minden találat
 • Termékek
 • Bejegyzések
 • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

Csúcskategóriás világítás

A KSCAPE RAIL rendszer kifejlesztésekor az volt a cél, hogy a lehető leghatékonyabb és legelegánsabb professzionális hangtechnikai megoldást hozzák létre egy kényelmesen kezelhető, kiváló minőségű világítás kiséretében – a tervezők és építészek azon új kihívásait támogatva, ahol a fény és a hang egyaránt elengedhetetlen részét képezi a projektnek.

Dinamikus hangzás

A RAIL a K-array 3 db szélessávú kónuszos hangszóróját tartalmazza, melyek az alacsony- és magasfrekvenciás hangok harmonikus elegyét szólaltatják meg, miközben rendkívül egyenletesen terítik a hangot, 100 fokos hanglefedettség biztosításával. Tökéletes választás háttérzenéhez és videokonferenciákhoz.

Pure Lighting technológia

Ez az áramvonalas, 1,2 méteres építészeti lámpa 360 iparágvezető LED-et tartalmaz, melyek garantáltan több mint 60.000 órányi üzemidőt biztosítanak. Mindehhez alumínium bevonatú MicroSilver® parabola társul, különféle fényszórási változatokat kínálva. Ez a fajta LED-világítás a teljes színspektrumot felöleli, a hangolható fehéret is beleértve, magasszintű színvisszaadási (CRI) képességgel. Az fényszórási tulajdonságokat úgy alakították, hogy a szem számára kellemes, káprázásmentes fényviszonyokat (optimális UGR szintet) biztosítsanak.

Intelligens vezérlés, plug-and-play működés

A Casambi Bluetooth Low Energy kapcsolatán keresztül a RAIL az adott világítási igényeknek megfelelően vezeték nélkül vezérelhető, míg a K-array felhőalapú erősítői egyszerű megoldásokat kínálnak a hangválasztáshoz. Magában is működőképes, illetve alternatív megoldásként intelligens épületautomatizálási rendszerekhez is csatlakoztatható.

Kellemes fényviszonyok (UGR<19)

Szimmetrikus fényszórásnál a megvilágítási határok élesek, a megvilágított tér a lámpa hosszanti síkjában keskenyen, míg keresztirányban szélesebben nyílik. Tökéletes választás munkahelyekre, mivel kellemes fényviszonyokat teremt (UGR<19) és teljes hosszában homogén módon és egyenletesen világítja meg a területet.

A RAIL-rendszerek további testreszabhatóságát segítik az egyedi kiegészítőkkel megvalósítható különféle rögzítési lehetőségek.

 • Ceiling modell választása esetén az egység a mennyezet felszínére rögzíthető.
 • Semi-Recessed modell esetén az egység részben süllyesztve van, ezért kevésbé látható.
 • Recessed változat esetén az egység teljes mértékben a mennyezetbe van süllyesztve.
 • Suspended változat – függesztett rögzítésre ad lehetőséget.
 • Wall mounted verzió során a falfelszínre rögzíthető.
 • Egyéb rögzítési lehetőségek: sarkokba rögzíthető RAIL-rendszerek és T-modellek teljes körű rendszerek összeállításához.
 • A RAIL modellek fekete vagy fehér színben kaphatók.
Fényelosztási lehetőségek

A sínrendszer különféle közvetlen fényelosztási lehetőségeket kínál: szimmetrikus, aszimmetrikus, mini spot és villamosított pálya. A modellekből álló egység tetejére közvetlen világítás is helyezhető, így komplett fénylefedettség érhető el.

DALI-kompatibilis

Az egységek egyedi kezelése pedig – a fényerő szabályozását is beleértve – a DALI-modullal rendelkező változatokkal teljeskörűen megoldható

Többféle rögzítési lehetőség

A RAIL-rendszerek további testreszabhatóságát segítik a modellek egyedi rögzítési kiegészítőkkel megvalósítható különféle beállítási lehetőségei.

Szélessávú frekvenciamenet

A kiterjesztett frekvencia-tartománynak köszönhetően a hangfal mélynyomó hozzáadása nélkül is lefedi a hallható spektrum egészét.

És hogy a legkülönfélébb igényeknek is eleget tudjon tenni, a rendszer az alkalmazások széles köréhez igazodva számos kombinációban áll rendelkezésre.
A sínrendszer különféle közvetlen fényelosztási lehetőségeket kínál: szimmetrikus, ahol a fény minden irányban egyformán terjed; aszimmetrikus, ahol a fény a függőleges sík egyik oldalára irányul; mini spot, amely rögzített spotvilágítást eredményez; és villamosított pálya, ahol állítható, mágneses spotlámpák irányíthatók a kívánt pontokra. A fent említett modellekből álló egység tetejére közvetlen világítás is helyezhető, így komplett fénylefedettség érhető el.
Az összes sínkombinációhoz jár 3 szett 1 x 5″-os üvegszálas audio jelátalakító, ami széleskörű lehetőségeket kínál. A szélessávú hangszórók alkalmazásának köszönhetően – különösen kis helyiségekben szolgáltatott háttérzene esetén – nincs szükség mélynyomók használatára.

A hihetetlenül kisméretű, 4-csatornás Kommander-KA02 egyetlen csatornája 12 RAIL egység meghajtására képes, így az automatikus hardverfelismerést, Bluetooth kapcsolatot, USB portokat és mini-jack bemenetet kínáló erősítő összesen 48 sínrendszert tud táplálni. Ha pedig még erőteljesebb hangzásra van szükség, a RAIL egységek egy nagyobb Kommander-erősítővel is ötvözhetők, valamint az alsófrekvenciás tartomány hangsúlyozása érdekében az összes K-Array mélynyomóval is kompatibilisek.
A RAIL modellek meghajtása 24 V mellett történik, az egységek egyedi kezelése pedig – a fényerő szabályozását is beleértve – a DALI modullal rendelkező változatokkal teljeskörűen megoldható.


Lépjünk kapcsolatba!