Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

A K-array által tervezett és gyártott 2″-os jelátalakítók hatékonyságát kihasználó Tornado sorozat a kiváló minőségű osztott rendszerek kompakt hangforrásaként szolgál.

A KT2, KT2C, KTL2 és KTL2C modellek – a gyártó egyéb line-array megoldásaitól eltérően – olyan kiváló minőségű pontsugárzók, amelyek a hangszórók által termelt hő elvezetése és a maximális teljesítmény érdekében egyetlen fémtömbből faragott alumínium házban foglalnak helyet.

A mellékelt tartozékok részét képezi: a KT2 modellek esetében egy falikonzol (beépített vagy felszíni rendszerekhez), a KT2C esetében pedig egy mennyezeti szerelőkeret. A Tornado alapvető jellemzői mellett a KTL2 és KTL2C modellek 6 beépített RGB LED-del is rendelkeznek, melyek DMX vagy távirányító segítségével a K-array kiegészítőinek széles választékával vezérelhetők.

A Tornado sorozat passzív hangszórói olyan szűkebb és építészeti stílusú környezetekbe való, kulcsrakész megoldások, melyek a Tornadohoz tervezett erősítőmodul beépítésével könnyedén aktív hangszórókká alakíthatók. A beszédhangokat és zenét is kiválóan visszaadó Tornado sorozat elemei tökéletes megoldást kínálnak fix alkalmazásokhoz (úm. színházakba, múzeumi kiállításokhoz, éttermekbe, kereskedelmi egységekbe és rejtett elhelyezéshez, pl. istentiszteleti helyszínek karzataiba).

Diszkrét megjelenés

Építészeti és tervezői megfontolásból gyakran lehet szükség olyan diszkrét megjelenésű rendszerre, amely a hangminőséget érintő kompromisszumok nélkül képes észrevétlenül belesimulni a környezetbe.

Választható szín

A projektek testreszabása érdekében a hangszórókhoz bármely tetszőleges RAL-szín választható, melynek köszönhetően a hangszórók a legkülönfélébb környezetekbe is könnyedén beilleszthetők.

Könnyű konstrukció

A K-array termékválasztéka olyan pehelysúlyú modelleket tartalmaz, melyek szállítása és felszerelése is könnyen megoldható, optimális logisztikát, helykihasználást, és munkaköltségeket stb. biztosítva.

Időjárásálló

A K-array termékek fejlesztése során a legtartósabb és legellenállóbb anyagokat használják, hogy azok az időjárás viszontagságaitól függetlenül megbízhatóan és sokáig működjenek.

Választható impedancia

A felhasználó a hangszórónak megfelelő ellenállás kiválasztásával megadhatja a kellő terhelést, és maximalizálhatja a teljesítményt.