Tartsd kézben az irányítást az intelligens hangzás segítségével

A K-array passzív array-hangsugárzóinak vezérléséért felelős Kommander egy olyan erősítőcsalád, melynek modelljeit gondos aprólékossággal tervezték és alkották ki. A csúcskategóriás DSP-kkel és D-osztályú erősítőmodulokkal felvértezett Kommander az adott körülményektől függetlenül merőben új hangzásélményt kínál.

Könnyű és megbízható

A Kommander erősítő egy könnyű, mégis masszív, rozsdamentes acélból készült berendezés, amely 2U-nyi helyet foglalva rack-be is szerelhető. Az erősítőt a túláram, a rövidzárlat és a túlhevülés ellen, valamint a maximális teljesítmény és a megbízható működés érdekében optikai limiterekkel és különféle jelvédelmi funkciókkal is ellátták.

Nincs szükség többé külső jelfeldolgozásra

A Kommander erősítők sokoldalú megoldást kínálnak: 4-8 független be/kimeneti csatornájuk a beépített DSP-nek köszönhetően teljes mértékben konfigurálható, lehetővé téve az egyes csatornák szintjének kiegyenlítését, valamint a jelútválasztó mátrix és a késleltetés szabályozását. Így nincs szükség többé külső jelfeldolgozásra.

Maxumális teljesítmény, hatékonyabb vezérlés

A Kommander erősítőcsalád minden egyes tagja rendelkezik azokkal a képességekkel, melyek révén tökéletes vezérlőegységként működve a K-array passzív hangsugárzóit – legyen szó 4 vagy 8 csatornáról – maximális teljesítményre késztetik.

osKar operációs rendszer

Hangerő, jelútválasztás, gyári programok, valamint egy komplett USB-lejátszó – egyetlen dedikált professzionális kezelőfelületen keresztül kezelve.

Könnyű konstrukció

A K-array kínálatában található pehelysúlyú termékek egyszerűen szállíthatók és telepíthetők, így a logisztikát, a helykihasználást és az emberi erőforrás költségeit tekintve is optimális megoldást kínálnak.

Integrált DSP

A beépített DSP segítségével a hangszóró minden egyes paramétere finomhangolható, a hangmérnök így teljeskörűen kézben tarthatja a rendszerkonfiguráció teljesítményét és apróbb jellemzőit.

Fedélzeti érintőképernyő

Egy beépített érintőképernyő segítségével intuitívan vezérelheted a DSP fő funkcióit: a jelútválasztástól kezdve a szintek és a késleltetés beállításáig.

Dante-kompatibilis

A megfelelő K-dante tartozék segítségével a megoldás egy Dante-hálózatba is integrálható, így egyéb berendezésekkel együtt is használható.


Lépjünk kapcsolatba!