A K-array szélessávú, rozsdamentes acélból készült Domino hangszórósorozatát programozást nem igénylő, automatikus hardverfelismeréssel rendelkező, kompakt hangszórók alkotják.

Ezek a hangszórók egy erősítővel meghajtva tökéletes megoldást kínálnak olyan helyszínek, pl. éttermek, de akár élőkoncertek számára is, ahol korlátozott a lehetőség a mélynyomók elhelyezésére.
A sorozat három hangfalmodellből áll: KF26, KF210 és KF212. A Domino sorozat a népszerű játék lapocskáihoz hasonlóan kifejezetten lapos és könnyű konstrukciójú modelleket vonultat fel. A hangfal két koaxiálisan szerelt, neodímium mágnes hangszórót, valamint az alacsonyabb frekvenciák mélyhangvisszaadásának kiterjesztéséhez egy passzív sugárzót tartalmaz. A Domino hangfalak választható impedanciát, valamint széles vízszintes és függőleges lefedettséget kínálnak.

A hármas legkisebb tagja, a passzív KF26 hangfal, a speciális KA1-FF erősítőelem beillesztésével aktív hangfallá alakítható.
A Domino sorozathoz több termékspecifikus kiegészítő is társul, melyek növelik a rendszer telepítési lehetőségeit. A tartozékként mellékelt falikonzolok mellé egyéb hasznos kiegészítők is vásárolhatók (pl. a K-WF26, K-WF210 és K-WF212 süllyesztett szerelésű keretek– melyek segítségével a hangfalak meg inkább a falba rejthetők).

A Domino sorozat modelljei a standard – letisztult fekete és elegáns fehér – színváltozatokban bármely környezetbe kiválóan illeszkednek, miközben 24 karátos aranybevonattal, valamint csiszolt vagy polírozott rozsdamentes acélházzal egyedivé is tehetők.

Rugalmas együttműködés bármely erősítővel

Ezen hangszórók – a frekvenciamenetet és fázismenetet automatikusan beállító, integrált passzív szűrőjüknek köszönhetően – bármely professzionális erősítővel meghajthatók.

Automatikus hardverfelismerés

A K-array könnyen használható és gyorsan telepíthető aktív rendszereit a felhasználók szempontjainak szem előtt tartásával fejlesztik. A rendszert nem kell manuálisan konfigurálni. Csatlakozás után már készen is áll, neked csak be kell kapcsolnod.

Diszkrét megjelenés

Építészeti és tervezői megfontolásból gyakran van szükség diszkrét megjelenésű, a helyiség belvilágához illeszkedő rendszerekre, persze anélkül, hogy az a hangminőség rovására menne.

Prémium minőségű felületek

A K-array termékek a csúcskategóriás divatkiegészítőkhöz és ékszerekhez hasonlóan a gyönyörű és ragyogó megjelenés érdekében a lehető legfejlettebb felületkezelésen mennek keresztül.

Választható szín

RAL-színek használatával a hangszórók testre is szabhatók, így a legkülönfélébb helyszíneken is harmonikusan a környezetbe illeszthetők.

Szélessávú frekvenciamenet

A kiterjesztett frekvencia-tartománynak köszönhetően a hangfal mélynyomó hozzáadása nélkül is lefedi a hallható spektrum egészét.

Választható impedancia

A felhasználó a hangszórónak megfelelő ellenállás kiválasztásával megadhatja a kellő terhelést, és maximalizálhatja a teljesítményt.


Lépjünk kapcsolatba!