K-array, Márkáink

Turtle

Alacsony profilú, rozsdamentes acél hangszóró, változtatható lefedettséggel
K-array Beépített hang, Koncert és előadóterem, Színház, Tárgyaló- és konferenciaterem, Templom

A Turtle sorozat részét képező passzív KRM33P és aktív KRM33 olyan rendkívül kompakt, alacsony profilú monitorládák, melyek irányított vízszintes szórással és kiterjesztett frekvenciamenettel dicsekedhetnek.

A három 3,15″-os kónuszos hangszóróból és egy 6″-os passzív sugárzóból álló kombináció a hangot széles tartományban, irányított szórással és lineárisan bocsátja ki – egy 70 Hz-től 18 KHz-ig terjedő basszus-kiemelő üzemóddal.
Az irányított vízszintes szórás segítségével vízszintes array-eket hozhatsz létre, amelyek a hangnyomásszint és a lefedettség növelése mellett arról is gondoskodnak, hogy a klaszter hangnyalábjain belül a jel erős, konstans és gerjedésmentes legyen.

A Turtle rozsdamentes acélháza – a nevét adó hüllőhöz híven – masszív, strapabíró és meglehetősen rövid. A Turtle ennek köszönhetően könnyen és diszkréten integrálható díszletekbe, broadcast stúdiókba vagy színházi erkélyek alá.

Diszkrét megjelenés

Építészeti és tervezői megfontolásból gyakran van szükség diszkrét megjelenésű, a helyiség belvilágához illeszkedő rendszerekre, persze anélkül, hogy az a hangminőség rovására menne.

Időjárásálló

A K-array termékek fejlesztése során a legtartósabb és legellenállóbb anyagokat használják, hogy azok az időjárás viszontagságaitól függetlenül sokáig fennmaradjanak és megbízhatóan működjenek.

Választható szín

RAL-színek használatával a hangszórók testre is szabhatók, így a legkülönfélébb helyszíneken is harmonikusan a környezetbe illeszthetők.

Választható lefedettség

A lefedettség optimalizálása érdekében számos K-array megoldás irányítottsága módosítható. A K-array hangoszlopokhoz hasonlóan kétféle lefedettség választható: a SPOT beállítás nagyon keskeny hangnyalábot, a FLOOD pedig szélesebb lefedettséget biztosít.


Lépjünk kapcsolatba!