„A pokol mélyéről emelkedik ki az igazság színpada”. A Glastonbury fesztivál 10 000 fesztivállátogató befogadására képes Shangri-La területén felállított Truth Stage a legkülönbözőbb előadókat vonultatta fek, olyan húzónevekkel, mint a Dead Kennedys, a Napalm Death, a Toots and the Maytals és Craig Charles.

Egész éjjel zene, napközben pedig forradalom. A Shangri-La teljes egészében az előző évi eseményen otthagyott hulladékokból épült: textíliák, műanyagpillérek és a tömegfogyasztás kultuszát hirdető oszlopok szolgáltak az értekezéseknek, dokumentumfilmeknek és aktivista megmozdulásoknak helyet adó forradalmi kezdeményezés keretéül.

A The Truth Stage-nél a D.A.S. Audio professzionális hangrendszere szolgáltatta a hangot, hibátlanul működve napi több mint 12 órán át, a négynapos fesztivál minden egyes napján. A masszív rendszer 24 db Aero-20A modulból állt: 20 db a klasszikus bal-jobb konfigurációban lógatva, további két-két rendszer a front-fill mindkét oldalán, kiegészítve 8 db UX-218A, illetve 12 db LX-118A mélynyomóval.

„A D.A.S. Audio büszke lehet” – mondta Adam Savant (PF Events), tökéletesen összefoglalva a hangmérnökök elégedettségét a rendszer teljesítményét és képességeit vonatkozóan. A PF Events és a Vortice AV által kínált szolgáltatásnak köszönhetően túl tudtuk szárnyalni azokat az elvárásokat, amelyeket ez az egyedülálló lehetőség támasztott elénk.

http://www.vorticeav.co.uk/