A művésznő lehengerlő előadással örvendeztette meg közönségét a Papp László Budapest Sportarénában adott emlékezetes koncertestjén, ahol a DAS Audio rendszerei gondoskodtak a rendkívüli hangzásról.

Koncz Zsuzsa 12.500 fős nézőközönség előtt teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. Ezen a különleges eseményen a DAS Audio magyarországi partnere, az Audio Partner Kft. biztosította a hangfelszerelést. A koncerthez a DAS Audio Event sorozatot választották. Az Audio Partner a központi rendszerhez, valamint az outfill, illetve az első és második delay hangfal-rendszerhez hatvannégy Event-210A hangfalat biztosított. A mélyfrekvenciák kiemeléséhez huszonhat Event-218A aktív bass-reflex mélynyomóval, a színpadon pedig négy Event-M210A monitorládával egészített ki.

 

 

Kiss Tibor, Koncz Zsuzsa FOH-hangmérnöke, a rendszerben rejlő lehetőségeket látva a koncert alkalmával a DAS Audio Event sorozat használata mellett döntött. „Ennek háttere a régmúltra tekint vissza” – magyarázta Kiss. „Stadionkoncerteket és külföldi turnékat hangosítottam. Olyan bandákkal turnéztam Európa-szerte, mint a Slayer és a Megadeth. Rengeteg kiváló tulajdonság és szeretet van ebben a felszerelésben! És szerintem az ár-érték aránya is kiemelkedő. Érzésem szerint más gyártók termékeinél többet kínál, több lehetőség rejlik benne. Szerintem ezt a felszerelést vinni kell, mint egy zászlóshajót országszerte vagy akár külföldön is, hogy ismerjék meg: hogy ezzel a kiváló ár-érték aránnyal bíró felszereléssel nagyot lehet álmodni és nagykoncerteket lehet hangosítani.

 

 

A koncert végén az Audio Partner társtulajdonosai – Selmeczi Imre és Hajdu Gábor – is megosztották velünk benyomásaikat. „Ma este a DAS Audio Event sorozat Line array hangfalai teljes mértékben az elvárásoknak megfelelően teljesítettek” – mondta Imre. „A cél az volt, hogy az arénában elfoglalt helyétől függetlenül minden rajongó számára kiváló, részletgazdag hangzást biztosítsunk. Őszintén mondhatom, hogy ennek a kiváló ár-érték aránynak köszönhetően mostantól nagyobb rendezvényekben is gondolkodhatunk.” Hajdu Gábor a következőket tette hozzá: „Nagyon elégedettek vagyunk ezzel a DAS Audio sorozattal. Néhány potenciális ügyfél is itt volt ma este, akik épp most említették nekem, hogy ők is szívesen lennének a DAS Audio család tagjai.”