Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

XS Lav USB-C Mobile Kit

Lavalier mikrofon szett mobiltelefonhoz

39.200 Ft

2 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

Az útközben forgató vloggerek és tartalomkészítők számára tervezett XS Lav USB-C Mobile Kit csomag a Sennheiser XS Lav USB-C csíptetős lavalier mikrofonból, egy okostelefon rögzítőcsipeszből, valamint a Manfrotto PIXI háromlábú miniállványból áll. Az XS Lav részei: egy gömbkarakterisztikájú csíptetős mikrofon, egy 2 m-es kábel, valamint egy függőleges és vízszintes felhelyezést is támogató okostelefon rögzítőcsipesz. A Manfrotto PIXI állvány stabilizátor gömbfeje egy gombnyomással állítható, így a kívánt pozíció könnyedén rögzíthető.

Az XS Lav USB-C Mobile Kit a funkcionalitás és a hatékonyság ötvözésével tökéletes vlogolási élmény biztosít. Gazdagítsd audio- és video-felszerelésed ezzel a három alapeszközzel.

Az XS Lav USB-C tökéletes választás a mobileszközökön és számítógépeken futó korszerű beszédalkalmazások használatához. A 2 m-es kábellel rendelkező, gömbkarakterisztikájú XS Lav csíptetős mikrofon természetes hangzást kölcsönöz az interjúk, prezentációk, podcastok stb. számára. Hangfelvételről vagy videokonferenciáról van szó? Az XS Lav USB-C mikrofon használatával a beszéd érthetővé, a hang pedig jól elkülöníthetővé válik, ami nagyszerű jelenlétet kölcsönöz a beszélő számára.

A tömör alumíniumból és puha gumimarkolattal készült okostelefon rögzítőcsipesz szinte az összes mobiltelefon esetén biztonságos illeszkedést biztosít. A 180-fokos rögzítőtárcsa függőleges és vízszintes elhelyezésre is lehetőséget ad, így könnyedén válthatsz a képméretarányok között.

A masszív kialakítású, mégis könnyű Manfrotto PIXI miniállvány egy gömbcsuklós fejjel és nyomógombos reteszelő mechanizmussal rendelkezik, melynek segítségével az állvány egyetlen mozdulattal pozícionálható és rögzíthető. A gumitalpak a legtöbb felületen csúszásmentesen tapadnak, az összecsukható lábak pedig kényelmes kézi vlogolást tesznek lehetővé, megfelelő képstabilitásról gondoskodva.

XS Lav USB-C Mobile Kit jellemzői:

  • A Mobile Kit ideális megoldás az útközben forgató vloggerek és tartalomkészítők számára
  • Az XS Lav gömbkarakterisztikájú mikrofonkapszulája tiszta, természetes hangzásról gondoskodik
  • A vakupapuccsal ellátott okostelefon rögzítőcsipesz az álló, illetve fekvő felhelyezést is támogatja
  • A kívánt pozíció a Manfrotto PIXI háromlábú miniállvány nyomógombos reteszelő mechanizmussal ellátott gömbfejének segítségével könnyedén rögzíthető
  • A mindennapi használatot jól viselő, strapabíró alkatrészek

Utazáshoz tervezve

Kompakt és kényelmes – a csomag alaptartozékai kiválóan segítik az úton levő alkotót mindennapi munkájában. Az okostelefon rögzítőcsipesz és a Manfrotto PIXI állvány gyors és stabil beállításról, míg az XS Lav USB-C minden környezetben kiváló hangzásról gondoskodik. A tartóerszényben és zsebben is kényelmesen hordozható XS Lav USB-C Mobile Kit mindenhová elkísér.

Rugalmasság és kezelhetőség

A gyors beállíthatóság a részletekben rejlik: ezt az okostelefon rögzítőcsipesz és a Manfrotto PIXI állvány minden eddiginél jobban segíti. Az okostelefon rögzítőcsipesz álló, illetve fekvő tájolásra, míg a PIXI állvány nyomógombos reteszelő mechanizmussal ellátott gömbfeje további finombeállításra is lehetőséget ad. Csak csatlakoztasd a mobiltelefont függőlegesen vagy vízszintesen, és használd a PIXI-t igényeid szerint.

Minőség mindenek felett

A masszív, tömör alumíniumból készült és puha gumimarkolattal ellátott okostelefon rögzítőcsipesz szintén magában hordozza a híres Sennheiser minőséget és az XS Lav USB-C mikrofon méltó kiegészítője. Ehhez társul még az Adapto bevonatú, rozsdamentes acélból készült Manfrotto PIXI állvány, mellyel még sokoldalúbban használhatod ezt a tartós mobil szettet.

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Iránykarakterisztika

Gömb

Mikrofon kapszula típusa

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

KK 105 U

Kondenzátor mikrofonkapszula, univerzális

374.900 Ft

KK 105 U BK

Kondenzátor mikrofonkapszula, univerzális

374.900 Ft

KK 104 U

Kondenzátor mikrofonkapszula, univerzális

374.900 Ft

KK 104 U BK

Kondenzátor mikrofonkapszula, univerzális

374.900 Ft
Sajnos nincsen találat.