Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Weboldalunk megújult 

MKE 400 Mobile Kit

MKE 400 mikrofon, mobiltelefon rögzítő és állvány

90.500 Ft

2 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

Az útközben forgató vloggerek és tartalomkészítők számára tervezett MKE 400 Mobile Kit csomag a Sennheiser kompakt MKE 400 puskamikrofonjából, egy okostelefon rögzítőcsipeszből, valamint a Manfrotto PIXI háromlábú miniállványból áll. Az MKE 400 beépített szélfogóval és a kezelési zajt csökkentő, integrált rugalmas felfüggesztéssel, valamint egy függőleges és vízszintes felhelyezést is támogató okostelefon rögzítőcsipesszel rendelkezik. A Manfrotto PIXI állvány stabilizátor gömbfeje egy gombnyomással állítható, így a kívánt pozíció könnyedén rögzíthető.

Az MKE 400 egy kompakt puskamikrofon, amely fókuszált és részletgazdag hangzást biztosít felvételeid számára. A beépített szélfogó, illetve belső rugalmas felfüggesztés segít kiküszöbölni a szélzajt és a kezelési zajt. A tartozék 3,5 mm-es TRS és TRRS kábel segítségével pedig a mikrofon különféle DSLR/M kamerákkal, valamint mobileszközökkel is használható.

A tömör alumíniumból és puha gumimarkolattal készült okostelefon rögzítőcsipesz szinte az összes mobiltelefon esetén biztonságos illeszkedést biztosít. A 180-fokos rögzítőtárcsa függőleges és vízszintes felhelyezésre is lehetőséget ad, így könnyedén válthatsz a képméretarányok között.

A Manfrotto PIXI egy masszív kialakítású, könnyű, háromlábú miniállvány. A PIXI egy gömbcsuklós fejjel és nyomógombos reteszelő mechanizmussal rendelkezik, melynek segítségével az állvány egyetlen mozdulattal pozicionálható és rögzíthető. A gumitalpak a legtöbb felületen csúszásmentesen tapadnak, az összecsukható lábak pedig kényelmes kézi vlogolást tesznek lehetővé, megfelelő képstabilitásról gondoskodva.

MKE 400 Mobile Kit jellemzők

  • A Mobile Kit ideális megoldás az útközben forgató vloggerek és tartalomkészítők számára
  • Az MKE 400 mikrofon beépített szélfogóval és integrált rugalmas felfüggesztéssel rendelkezik
  • A vakupapuccsal ellátott okostelefon rögzítőcsipesz álló, illetve fekvő tájolásra is lehetőséget ad
  • A kívánt pozíció rögzítéséhez a Manfrotto PIXI háromlábú miniállvány nyomógombos reteszelő mechanizmussal ellátott gömbfejjel rendelkezik
  • A mindennapi használatot jól viselő, strapabíró alkatrészek

Utazáshoz tervezve

Kompakt és kényelmes – a csomag alaptartozékai kiválóan segítik az úton lévő alkotót mindennapi munkájában. Az okostelefon rögzítőcsipesz és a Manfrotto PIXI állvány gyors és stabil beállításról, míg az MKE 400 minden környezetben kiváló hangzásról gondoskodik. A tartóerszényben és zsebben is kényelmesen hordozható MKE 400 Mobile Kit mindenhová elkísér.

Rugalmasság és kezelhetőség

A gyors beállíthatóság a részletekben rejlik, az okostelefon rögzítőcsipesz és a Manfrotto PIXI állvány pedig minden eddiginél jobban segíti ezt. Az okostelefon rögzítőcsipesz álló, illetve fekvő tájolásra, míg a PIXI nyomógombos reteszelő mechanizmussal ellátott gömbfeje további finombeállításra is lehetőséget ad. Csak csatlakoztasd a mobiltelefont függőlegesen vagy vízszintesen, és használd a PIXI-t igényeid szerint.

Minőség mindenek felett

A masszív, tömör alumíniumból és puha gumimarkolattal készült okostelefon rögzítőcsipesz szintén magában hordozza a híres Sennheiser minőséget és az MKE 400 mikrofon méltó kiegészítője. Ehhez társul még az Adapto bevonatú, rozsdamentes acélból készült Manfrotto PIXI állvány, mellyel még sokoldalúbban használhatod ezt a tartós mobil szettet.

 

 

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Iránykarakterisztika

Szupervese

Mikrofon kapszula típusa

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

KK 105 U

Kondenzátor mikrofonkapszula, univerzális

374.900 Ft

KK 105 U BK

Kondenzátor mikrofonkapszula, univerzális

374.900 Ft

KK 104 U

Kondenzátor mikrofonkapszula, univerzális

374.900 Ft

KK 104 U BK

Kondenzátor mikrofonkapszula, univerzális

374.900 Ft
Sajnos nincsen találat.