Keresés
bejegyzés típusa
 • Minden találat
 • Termékek
 • Bejegyzések
 • Oldalak

Weboldalunk megújult 

MKE 400

Irányított kameramikrofon

78.700 Ft

4 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

Az MKE 400 egy kompakt, szűken irányított, kamerára rögzíthető puskamikrofon, amely a videó hangjának elkülönítésére és javítására szolgál. Az MKE 200-hoz hasonlóan az MKE 400 is rendelkezik beépített szélvédelemmel és rezgéscsillapítással, miközben a lehető legjobb felvételek készítéséhez további funkciókat is kínál.

A háromfokozatú érzékenység-kapcsoló használatával az MKE 400 mikrofon bármely környezetben torzításmentes hangzást biztosít, a kapcsolható mélyvágó szűrő pedig a tisztaság és a beszédérthetőség érdekében a leglényegesebb frekvenciákra fókuszálja a hangot. A 3,5 mm-es, záródó csatlakozóval ellátott, cserélhető spirálkábelek kompatibilisek a DSLR/M kamerákkal, illetve a különféle mobileszközökkel, a fejhallgató-kimenet pedig lehetővé teszi a jelszintek felvétel közbeni kényelmes monitorozását.

 • Kompakt, szűken irányított, szuper-kardioid puskamikrofon az izolált és tökéletesített kamerahanghoz
 • Integrált szélfogó és belső rugalmas felfüggesztés a kezelési zaj minimálisra csökkentéséhez
 • Beépített alulvágó szűrő és 3-fokozatú érzékenység-kapcsoló, melyek segítségével bármely környezethez rugalmasan alkalmazkodhatsz
 • Fejhallgató-kimenet hangerőszabályzással a monitorozáshoz
 • Cserélhető 3,5 mm-es TRS és TRRS csatlakozás a DSLR/M kamerák, illetve a mobileszközök tetszőleges használatához
 • DSLR/M kamerához csatlakoztatva automatikusan be- és kikapcsol
 • MKE 400 Mobile Kit változatban is kapható, mely a következőket tartalmazza: MKE 400 mikrofon, Sennheiser okostelefon rögzítőcsipesz és Manfrotto PIXI háromlábú miniállvány

Középpontban a hangzás

Az MKE 400 szuper-kardioid kapszulája a hangforrásra fókuszál és annak hangját részletgazdagon rögzíti, miközben a nemkívánatos háttérzajokat kívül tartja. Mind vloggerek, mind videósok számára ideális választás, mivel az irányított mikrofonnak köszönhetően a videóval rögzített hang hangsúlyt kap és a felvétel hangzása tisztább lesz.

Magabiztos hangrögzítés

A kézikamerák használatából adódó kezelési zaj kivédésére az MKE 400 beépített szélfogóval és rezgéscsillapítással rendelkezik. Ez a kombináció mozgás közbeni filmezésnél is a lehető legtisztább hangrögzítésről gondoskodik. Kültéri felvételeknél pedig a tartozék szőrös szélfogó biztosítja a szélzaj elleni maximális védelmet.

Sokoldalú kialakítás

Manapság a videófelvételekhez általában több eszközt is használunk, és ebbe a külső mikrofonok használata is beletartozik. Az MKE 400-hoz egy-egy 3,5 mm-es TRS és TRRS záródó csatlakozókábel is tartozik, hogy a mikrofon a DSLR/M kamerákhoz, valamint mobileszközökhöz is használható legyen.

Alkalmazkodj a helyzethez!

Nézzünk szembe a tényekkel: utazás, illetve helyszíni felvételkészítés közben gyakorlatilag elkerülhetetlen a kedvezőtlen akusztikai környezet. Az MKE 400 mikrofont ezért alulvágó szűrővel, valamint egy 3-fokozatú erősítés-/érzékenység-kapcsolóval is ellátták. Az alulvágó szűrővel eltávolítható a problémás mélyfrekvenciás zúgás, illetve szélzaj, az érzékenység beállításával pedig bármely környezetben optimalizálható a felvételi jelszint.

Mielőtt elindítod a felvételt

A hangrögzítés egyik legfontosabb lépése a szintek ellenőrzése és a hang monitorozása. Bár egyes kamerák rendelkeznek fejhallgató-csatlakozóval, ez nem mindegyikre igaz – ilyen esetekben jelent segítséget a fejhallgató monitoring kimenet. Csatlakoztasd fejhallgatód 3,5 mm-es csatlakozódugóját az MKE 400-hoz, és a beépített hangerő-szabályozó segítségével szabályozd a felvétel hangerejét.

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Iránykarakterisztika

Szupervese

Mikrofon kapszula típusa

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

KK 105 U

Kondenzátor mikrofonkapszula, univerzális

374.900 Ft

KK 105 U BK

Kondenzátor mikrofonkapszula, univerzális

374.900 Ft

KK 104 U BK

Kondenzátor mikrofonkapszula, univerzális

374.900 Ft

KK 104 U

Kondenzátor mikrofonkapszula, univerzális

374.900 Ft

Boom Arm

3 pontos önzáró mikrofonkar beépített kábelvezetéssel és állítható asztali bilinccsel

39.200 Ft
Sajnos nincsen találat.