XS Lav USB-C

Lavalier mikrofon USB-C csatlakozással

23.400 Ft

3 készleten (utánrendelhető)

Kedvencekhez
Leírás

Gömbkarakterisztikájú, csíptetős, USB-C csatlakozóval ellátott lavalier mikrofon, melynek használatával mobileszközödön és számítógépeden keresztül tökéletesebb hangminőségben kommunikálhatsz.

Az XS Lav USB-C tökéletes választás a mobileszközökön és számítógépeken futó korszerű beszédalkalmazások használatához. A 2 m-es kábellel rendelkező, gömbkarakterisztikájú XS Lav csíptetős mikrofon természetes hangzást kölcsönöz az interjúk, vlogok, podcastok stb. számára. Hangfelvételről vagy videokonferenciáról van szó? Az XS Lav mikrofon használatával a beszéd érthetővé, a hang pedig jól elkülöníthetővé válik, ami nagyszerű jelenlétet kölcsönöz a beszélő számára. A csomag része egy cserélhető szivacs szélfogó és egy húzózsinóros tartóerszény is.

XS_Lav_product_shot_in_use_02

Jellemzők

  • Ideális választás az egyszerűen kezelhető és kiváló minőségű eszközöket igénylő tartalomgyártáshoz és videokonferenciákhoz
  • Gömbkarakterisztikájú mikrofonkapszula, amely tiszta, természetes hangzást biztosít
  • A csomag tartozékai: mikrofoncsipesz, szélfogó és tartóerszény
  • USB-C csatlakozó mobileszközökhöz és számítógépekhez
  • Kábelhossz: 2 m
  • Kapható még: XS Lav USB-C Mobile Kit (tartozékok: Manfrotto PIXI háromlábú miniállvány és Sennheiser okostelefon rögzítőcsipesz)

XS_Lav_product_shot_in_use_11

Tiszta hangfelvétel

A hangzás tökéletesítése az egyik legjobb módja annak, hogy a tartalom minőségét javítani tudjuk. A számítógépek és mobileszközök beépített mikrofonja a beszédhangon kívül jellemzően a környezeti hangokat is rögzíti. A zavaró teremzaj eltávolításával a beszédhang kerül a középpontba, még élvezetesebb élményt kínálva a hallgató számára.

Profi mikrofonozás

Az XS Lav USB-C szett gömbkarakterisztikájú mikrofonja a profi broadcast alkalmazásokban leggyakrabban használt típus. Ha a mikrofont közelebb helyezzük a szájhoz, több beszédhangot és kevesebb környezeti hangot tudunk rögzíteni. A mikrofon a ruházatra csíptethető, ami professzionális megjelenést és nagyszerű hangzást biztosít.

Egyszerű és hatékony

Az XS Lav minden gond nélkül, könnyedén beüzemelhető. A telefon vagy a számítógép automatikusan átkapcsol a belső mikrofon helyett az XS Lav használatára és gondoskodik annak meghajtásáról – nincs szükség további lépésekre. Csak csatlakoztasd a kábelt az eszközhöz és már indulhat is a felvétel.

Meetingekhez is

Az XS Lav USB-C mikrofont kompatibilis mobileszközhöz vagy számítógéphez csatlakoztatva máris bekapcsolódhatsz a videokonferenciákba, az irodában és útközben egyaránt.

 

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Iránykarakterisztika

Gömb

Mikrofon kapszula típusa

Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek

KK 105 U

Kondenzátor mikrofonkapszula, univerzális

374.900 Ft

KK 105 U BK

Kondenzátor mikrofonkapszula, univerzális

374.900 Ft

KK 104 U BK

Kondenzátor mikrofonkapszula, univerzális

374.900 Ft

KK 104 U

Kondenzátor mikrofonkapszula, univerzális

374.900 Ft
Sajnos nincsen találat.