Keresés
bejegyzés típusa
  • Minden találat
  • Termékek
  • Bejegyzések
  • Oldalak
Bejegyzés

Teljesítmény nyújtotta adrenalin-fröccs: MOMENTUM Sport

A Sennheiser április 9-én mutatta be vadonatúj MOMENTUM Sport fülhallgatóját. Ez a sportolók és sportrajongók számára kifejlesztett fülhallgató a legmodernebb pulzus- és testhőmérséklet-érzékelőkkel bír, miközben páratlan hangminőséggel „doppingolja” felhasználóit.    „Több, mint három éve dolgozunk a...

Az EPOS csúcsminőségű audio és videó megoldásokkal foglalkozó dán cég, amely az üzleti szférában dolgozó szakemberek, valamint a gaming közösség számára fejleszt és értékesít eszközöket.

EPOS megoldások

Innováció és minőség

Az EPOS annak eredményeként alakult, hogy a Sennheiser Communications – a Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG és a Demant A/S által alkotott vegyesvállalat – vezetősége az üzleti megoldásokra fókuszáló szegmens leválasztása és független kibontakoztatása mellett döntött. Új, saját márkájú termékválasztékának bevezetése mellett az EPOS – EPOS I SENNHEISER márkanév alatt – továbbra is forgalmazza a korábbi Sennheiser Communications termékeket.

Érezd a játékot – az EPOS gaming headset termékcsaláddal

Az audió olyan hatalommal bír, amely más dimenzióba helyezi a játékélményt. Az EPOS küldetése, hogy kitűnő immerzív hangzásélményt nyújtson az általa fejlesztett gaming headsetek segítségével és átsegítse a játkok szerelmeseit egy másik valóságba. Az EPOS prémium vezetékes és vezeték nélküli gamer fejhallgatói és USB audio erősítői, hangkártyái a legmagasabb elvárásoknak is megfelenek, kényelem, kivitelezés és szolgáltatások terén is. Gaming headset kompromisszumok nélkül!

tovább

Úttörő hangzásélmény a munka világában – EPOS Enterprise

Az EPOS vállalatok számára fejlesztett, üzleti felhasználásra szánt headsetjei, kiváló hangminőséget és teljesítményt kínálnak, elegáns és stílusos külsőbe öltöztetve. A napjainkra jellemző rugalmas munkavégzés olyan sokoldalú, többfunkciós audio megoldásokat kíván, melyek könnyen integrálhatók a felhasználók eszközeivel – akár otthonról, akár az irodában, akár útközben dolgoznak. Az EPOS vállalati termékvonalában megtalálhatóak a DECT és bluetooth vezeték nélküli irodai és call-center headsetek, irodai kihangosítók, UC headsetek és call-center fejbeszélők, USB headsetek és tartozékok.

EPOS enterprise hírek

EPOS gaming hírek

Lépjünk kapcsolatba!

kapcsolat2