Ha komolyan veszed a játékot, számít a teljesítmény, az pedig döntő fontosságú lehet, hogy minden apró mozzanatot láss és hallj. Ha ezen a szinten versenyzel, olyan gaming headsetre van szükséged, amely maximálisan szem előtt tartja igényeid: bemutatkozik az audio specialista Sennheiser új GSP 600 headsetje. Az új GSP 600 – a verhetetlen zárt kialakítású gaming headsetként elismert GAME ZERO sikerére alapozva – elődje képességeit tovább tökéletesítve még jobb hangzást és még tökéletesebben működő mikrofont kínál, valamint még kényelmesebb és tartósabb. Nem számít, milyen hosszú a játékmenet és mennyire pörgős a játék, a GSP 600 headsetet viselve „hideg fejjel” játszhatsz és kézben tarthatod a dolgokat. Ez a modell számos tökéletesített ergonomikus megoldást kínál, a vadonatúj fülpárna-kialakítástól kezdve az innovatív, állítható fejpánton át a személyre szabható érintkezési nyomásig – új alapanyagok és tökéletesített csuklómegoldás a jobb illeszkedés érdekében.

A GSP 600 mikrofonja a mikrofonkar felemelésével gyorsan némítható.

 

Az új GSP 600 igazán kiváló teljesítményt kínál, amely meghazudtolja, amit a gaming headsetek képességeit illetően eddig lehetségesnek gondoltunk: egy új és tökéletesebb hangszóró-rendszerrel rendelkezik, amelyet a Senneiser tervez és gyárt, tökéletesített alumínium lengőtekercsekkel, melyek kivételes hangzásélményről gondoskodnak, valamint megnövelt basszustartománnyal, ami erőteljesebbé és hatásosabbá teszi a játékok és mozifilmek hangzását. Ez a meleg hangzású basszus sohasem nyomja el a jól szabályozott középtartományt és a finoman részletezett magasfrekvenciákat, ami hihetetlen hangzáshűséget eredményez, így minden apró részletet hallhatsz és gyorsabban reagálhatsz.

Tökéletesített broadcast minőségű mikrofonjának köszönhetően a GSP 600 csúcsminőségű zajkioltást biztosít, hogy játék közben kristálytiszta hangzás mellett beszélgethess játéktársaiddal. A játék hangja gyorsan és intuitív módon szabályozható: a mikrofon a mikrofonkar felemelésével gyorsan némítható, miközben a fülkagylóba épített hangerőszabályzó-kerék kényelmes kezelést biztosít.

Emeld magasabb szintre a kényelmet

A GSP 600 új, ergonomikus kialakítású, memóriahabból készült fülpárnái felveszik a fül alakját, így tökéletesebb zajszigetelést és kényelmesebb viseletet biztosítanak. Ez az új konstrukció hatékonyabban zárja ki a külső zajt, valamint megakadályozza, hogy a fülpárnák és az arc között hang távozzon, így nem csökken a basszusfrekvenciák intenzitása. A stílusos megjelenést és a kényelmet is szolgáló alapanyagok kiváló kombinációjának köszönhetően a fülpárnák abban is segítenek, hogy „hideg fejjel” játszhass: miközben a fülpárnák széle műbőrből, a fül körüli rész hidegebb érzetet biztosító velúrszerű anyagból készül, ami nem tapad a bőrhöz – még a játék hevében sem.

A GSP 600 egy tökéletesített, masszív, fém csuklórészt is tartalmaz, amely nagyobb mozgásszabadságot biztosít és még inkább megnöveli a headset tartósságát, amelyről a Sennheiser termékek egyébként is híresek. Ez az innovatív szerkezet tökéletesebbé teszi az illeszkedést, mivel az arcformák szélesebb köréhez képes igazodni – akár keskeny, akár széles álkapocsról van szó. A Sennheiser a különböző fejméretekhez alkalmazkodva a fejpántnál egy innovatív, szabályozható érintkezési nyomást vezetett be, ami a felhasználó tetszése szerint állítható, így a headset anélkül is tökéletes illeszkedést képes biztosítani, hogy túl szoros lenne.

„A GSP 600 megalkotásánál fogtuk a legeslegjobb zárt kialakítású gaming headsetünket és még tökéletesebbet varázsoltunk belőle” – magyarázta Andreas Jessen, a Sennheiser Communications A/S gaming termékekért felelős termékmenedzsere. „A kiváló hangzású GAME ZERO, amelyet teljes mértékben a gamerek igényeihez igazítottunk, úttörő szerepet játszott. Utódját, a GSP 600-at is ebben a szellemben terveztük, és egy olyan headsetet alkottunk, amely még tökéletesebben igazodik a játékosok egyedi igényeihez – a headset illeszkedése rendkívül kényelmes, ráadásul személyre szabható, így a játékosok tényleg belefeledkezhetnek a játékba.”

A GSP 600 több platformmal is kompatibilis, PC-n, Mac gépen, valamint 3,5 mm-es jack bemenettel rendelkező játékkonzolon folytatott játékhoz is használható. A csökkentett impedanciájú akusztikai rendszernek köszönhetően a headset az alacsonyabb teljesítményű mobileszközökkel is tökéletesebben működik, ami megkönnyíti az útközbeni játszást.

 

 

A GSP 600 2018 január végétől lesz kapható 76 900 Ft ajánlott fogyasztói áron. A GSP 600, mint minden Sennheiser termék, a hosszú élettartam jegyében készült és 2 éves garanciával kerül forgalomba.