A német Cordial készre szerelt kábelek, szerelhető kábelek és kiváló minőségű tartozékok, minden hang-, adat- és fényátvitelhez ideális alapot nyújtanak a tökéletes zenei eseményekhez világszerte.

Cordial megoldások

Szerelhető csatlakozó nélküli kábelek

Személyre szabott megoldásokat kínálunk bármely kábelfajtából (digitális, analóg, audio vagy video, beltéri vagy kültéri) a CORDIAL szerelhető kábelei közül: stúdiókhoz, telepítési környezetekhez vagy élő eseményekhez.

 

 

 

Digitális vagy analóg rendszerhez, hangszerhez vagy stúdióberendezéshez, próbaterembe vagy színpadi felszerelés részeként: a CORDIAL minden alkalmazáshoz személyre szabott megoldást kínál. Különleges megjelenésű kábelt keresel? Megbízható kiegészítőt szeretnél vásárolni eszközeidhez? A tiszta, valósághű hangzást közvetítő, kiváló minőségű CORDIAL kábelekben nem fogsz csalódni.

Professzionális igényekhez igazított professzionális megoldások

Professzionális felhasználóként bármilyen kábelre is van szükséged – digitális vagy analóg, audio vagy video, beltéri vagy kültéri – a CORDIAL személyre szabott megoldásokat kínál mind a stúdiók, mind a beépített rendszerekkel működő helyek, mind az előhangosítással foglalkozó szakemberek számára. Apropó: a legjobb az, ha szakértő munkatársainkat már a projektek tervezésébe is bevonod, így biztos lehetsz abban, hogy az egyéni igényeidnek leginkább megfelelő megoldást tudjuk biztosítani számodra. Visszatérő ügyfeleinkhez hasonlóan végül Te is meg fogod tapasztalni a CORDIAL termékek egyedülálló minőségét és megbízhatóságát.

Csatlakozó nélküli kábelek

Mielőtt kiválasztanád, hogy melyik kábellel tudod igazán javítani és optimalizálni a hangzást, gondosan ellenőrizned kell, hogy mely szabványoknak kell megfelelned. A CORDIAL csatlakozó nélküli kábelei a megrendelő egyedi igényeihez igazíthatók. Fontos paraméterek: pl. a kábel hossza, teljes átmérője, rugalmassága, gördíthetősége, tekercselhetősége és vezetőképessége. Az következőkben átfogó betekintést kínálunk a CORDIAL termékválasztékába. Bármely felmerülő kérdésed esetén fordulj hozzánk bizalommal.

Beépített rendszerekhez való kábelek

Napjainkban a CORDIAL kábeleket már nemcsak színpadokon, élő eseményeken vagy stúdiókban használják. Ezeket a kimagasló minőségű termékeket számos elismert szakember használja előszeretettel világszerte. Színházak, operaházak, koncerttermek, klubok és lemezstúdiók stb. – az élet minden területén találkozhatunk CORDIAL kábelekkel. A CORDIAL által gyártott speciális FRNC kábelek égésgátlók és halogénmentesek, melynek köszönhetően tűz esetén nem bocsátanak ki magukból mérgező anyagokat. Épületgépészeti szempontból nem szabad ezeket összetéveszteni a vészkábelezésre szolgáló termékekkel. A CORDIAL adatátvitelhez, hangszórókhoz, DMX-AES/EBU-110 OHM jelátvitelhez, valamint mikrofonokhoz kínál FRNC kábeleket.

Mikrofonokhoz

Ha mikrofonkábelről van szó, a kiváló minőség és rugalmasság mellett a vezetőképesség és a könnyű kezelhetőség is fontos szempont. A megfelelő átmérő és kábelhossz kiválasztásánál figyelembe kell venni az adott alkalmazási területet. Aggodalomra azonban semmi ok: a CORDIAL hatalmas termékkínálatában biztosan találsz megfelelő megoldást – akár pályakezdőként, akár profi felhasználóként. A CORDIAL termékek egy pillanat alatt használatra készek, valamint megbízhatóak és tökéletesen kompatibilisek. A szerelt kábelek NEUTRIK®, illetve REAN® csatlakozói – a kitűnő vezetőképességgel bíró érintkezőknek köszönhetően – a lehető legkiválóbb hangzásról és optimális szakítószilárdságról gondoskodnak.

Csúcskategóriás hangszerkábelek

Hangszerednek erősítővel is tisztán és hangzáshűen, mindenféle minőségromlás nélkül kell szólnia, ahogy szereted. A CORDIAL mindig is az autentikus, valósághű hangzásra törekedett, amiről Te is megbizonyosodhatsz, ha ezeket a kiváló minőségű kábeleket használod. Ennek szellemében a kábelek nagytisztaságú rézből (OFC) készülnek – a csatlakozó nélküli CGK 175 esetében pl. 0,75 mm2-es metszetfelülettel. A magas minőségi elvárásoknak megfelelően a CORDIAL a kábelek szereléséhez elsőosztályú NEUTRIK® csatlakozókat használ. A hangosítás világában a CORDIALt szerelt kábeleinek tartóssága, ellenállóképessége és rendkívüli rugalmassága tette világszerte ismertté és elismertté.

Turnékhoz

Ha napi szinten a színpadokon végzed kihívásokkal teli munkád, akkor biztosnak kell lenned abban, hogy a használt eszközökben teljes mértékben megbízhatsz. Az előadók mindig a lehető legtökéletesebb hangzásra törekednek, ezért a fellépés közbeni technikai problémák a zenészek legrosszabb rémálmai közé tartoznak. A CORDIAL turnékhoz ajánlott ROAD vonalkábel sorozata ideális megoldást kínál számodra. Mikrofonokkal, hangszórókkal vagy szimmetrikus dugaszolható csatlakozásként használva – a ROAD vonalkábelek kimondottan ellenállóak, masszívak és tartósak, ugyanakkor rendkívül rugalmasak és kiválóan guríthatók. A legkülönbözőbb igények kielégítése érdekében a különféle CMK ROAD csatlakozó nélküli változatokat kiváló minőségű NEUTRIK csatlakozókkal szerelt verziók egészítik ki. A CORDIAL fekete/zöld ROAD-termékei bármely színpadi alkalmazáshoz tökéletes és tartós „igásló” kábelként szolgálnak.

Szerelt kábelek

A CORDIAL szerelt-kábel kínálatában – forma, funkció, rugalmasság és ár tekintetében – olyan széles a választék, hogy mindenki megtalálhatja az elvárásainak megfelelő megoldást. A szakértők azonban tudják, hogy minden kábel csakis annyira lehet jó, amennyire a csatlakozódugója – a CORDIAL ezért tette le voksát a NEUTRIK® és a REAN® által gyártott csúcskategóriás csatlakozók mellett. Ezek a CORDIAL elvárásaihoz igazított csatlakozók elsőosztályú hangzást és optimális kábelrögzítést biztosítanak.

Többeres CMD kábelek

A kábelek rendezettségének biztosítása érdekében – például élőkoncertek komplex világítási rendszereinek vezérléséhez – a CORDIAL a többeres DMX-AES/EBU-110 OHM termékek széles választékát kínálja. A CORDIAL csatlakozó nélküli CMD kábelei a beépített huzalpárok számát (csatornánként egy-egy huzalpár) és így a kábelek teljes átmérőjét tekintve különböznek egymástól, egyébként azonban műszaki kivitelüket tekintve azonosak. Ezek a kábelek rendkívül rugalmas, strapabíró, csúcsminőségű és nem utolsósorban költséghatékony megoldást kínálnak, hogy minden esemény lebonyolítása problémamentes legyen. A CORDIAL kérésre megfelelő stageboxokat is tud szállítani, és a kábeleket NEUTRIK csatlakozókkal is el tudják látni – komplett többeres rendszert biztosítva számodra.

Fénytechnikai DMX-kábelek

Megbízhatóság, jelhűség, hatékonyság. A CORDIAL a fent említett alapvető normák szem előtt tartásával professzionális hibridkábel-megoldásokat fejlesztett ki rendezvénytechnikusok, rendezvény-beszállítók és kölcsönző cégek számára. A CORDIAL DMX-kábelek a korszerű színpadvilágítási megoldások elengedhetetlen alkotóelemei. Minden egyes termék azzal a céllal készült, hogy rendezvényeid megfelelő világítással bonyolíthasd – gyorsan és zökkenőmentesen.

Többeres kábelek

Bár a sokoldalú és egyre inkább digitális audiohálózatok korát éljük, az analóg jelátvitel – az FOH és a színpad, illetve a vezérlőterem és a hangstúdió között – az audio infrastruktúra szerves részeként továbbra is megőrzi jelentőségét. A CORDIAL a gyorsabb és hatékonyabb gyártási folyamatok érdekében optimalizálta ügyfélspecifikus rendszereit. A termelési kapacitás bővülésének köszönhetően a többeres rendszerek a kisebb költségvetéssel gazdálkodók számára is megfizethetővé váltak. A CYB C többeres rendszer 10–30 méteres hosszúságban kapható. Ez a hatékony törésvédelemmel bíró rendszer trapéz alakú stageboxban kerül forgalomba. A csatornák száma 8-0-tól 24-8-ig terjed. A stageboxokat és a csatlakozókat a REAN (NEUTRIK) gyártja, magas szakmai színvonalon, kézi forrasztással. Praktikus kiegészítők: egy megfelelő méretű tartótok, valamint fluoreszkáló csatornaszám jelölő címkék a sötét, rosszul megvilágított színpadokhoz. Ügyfélspecifikus, többeres rendszereit a CORDIAL saját műhelyében gyártja, a Te előírásaidnak megfelelően. Az így elkészült csúcsrendszerek tökéletesen megfelelnek az adott alkalmazás által támasztott követelményeknek. A gyártási folyamat során a többeres rendszerek készítéséhez a legkiválóbb alkotóelemeket használják. Az ügyfélspecifikus többeres rendszerek esetén különbséget kell tennünk kész (teljes) rendszerek és részrendszerek között. A maximális csatornaszám az adott rendszertől függően 8 és 32 között változik. Megjegyzés: az osztott hosszúságokat mindig a teljes hosszra vonatkozó előírások tartalmazzák.

Adatkábelek

A CORDIAL széles körű megoldásokat kínál az adatjelek továbbításához, méghozzá megfizethető áron. Így a modern professzionális produkciók legmagasabb szintű elvárásainak is meg tudsz felelni, miközben az erőforrásköltség-teljesítmény arányt is ésszerű szinten tudod tartani