Cikkszám: 509256-B
Cimkék:

MKE 200 Mobile Kit (B-stock)

használt doboz

MKE 200 mikrofon, mobiltelefon rögzítő és állvány

Akciós termék

Original price was: 39.200 Ft.Current price is: 26.674 Ft.

1 készleten

Kedvencekhez
Leírás

Az útközben forgató vloggerek és tartalomkészítők számára tervezett MKE 200 Mobile Kit csomag a Sennheiser kamerára rögzíthető, irányított MKE 200 mikrofonjából, egy okostelefon rögzítőcsipeszből, valamint a Manfrotto PIXI háromlábú miniállványból áll. Az MKE 200 beépített szélfogóval és a kezelési zajt csökkentő, integrált rugalmas felfüggesztéssel, valamint egy függőleges és vízszintes felhelyezést is támogató okostelefon rögzítőcsipesszel rendelkezik. A Manfrotto PIXI állvány stabilizátor gömbfeje egy gombnyomással állítható, így a kívánt pozíció könnyedén rögzíthető.

Az MKE 200 egy kompakt, irányított, kamerára rögzíthető mikrofon, amely fókuszált és részletgazdag hangzást biztosít felvételeid számára. A beépített szélfogó, illetve belső rugalmas felfüggesztés segít kiküszöbölni a szélzajt és a kezelési zajt. A tartozék 3,5 mm-es TRS és TRRS kábel segítségével pedig a mikrofon különféle DSLR/M kamerákkal, valamint mobileszközökkel is használható.

A tömör alumíniumból és puha gumimarkolattal készült okostelefon rögzítőcsipesz szinte az összes mobiltelefon esetén biztonságos illeszkedést biztosít. A 180-fokos rögzítőtárcsa függőleges és vízszintes felhelyezésre is lehetőséget ad, így könnyedén válthatsz a képméretarányok között.

A masszív kialakítású, mégis könnyű Manfrotto PIXI miniállvány egy gömbcsuklós fejjel és nyomógombos reteszelő mechanizmussal rendelkezik, melynek segítségével az állvány egyetlen mozdulattal pozícionálható és rögzíthető. A gumitalpak a legtöbb felületen csúszásmentesen tapadnak, az összecsukható lábak pedig kényelmes kézi vlogolást tesznek lehetővé, megfelelő képstabilitásról gondoskodva.

MKE 200 Mobile Kit jellemzők

  • A Mobile Kit ideális megoldás az útközben forgató vloggerek és tartalomkészítők számára
  • Az MKE 200 mikrofon beépített szélfogóval és integrált rugalmas felfüggesztéssel rendelkezik
  • A vakupapuccsal ellátott okostelefon rögzítőcsipesz az álló, illetve fekvő felhelyezést is támogatja
  • A kívánt pozíció a Manfrotto PIXI háromlábú miniállvány nyomógombos reteszelő mechanizmussal ellátott gömbfejének segítségével könnyedén rögzíthető
  • A mindennapi használatot jól viselő, strapabíró alkatrészek

 

Utazáshoz tervezve

Kompakt és kényelmes – a csomag alaptartozékai kiválóan segítik az úton levő alkotót mindennapi munkájában. Az okostelefon rögzítőcsipesz és a Manfrotto PIXI állvány gyors és stabil beállításról, míg az MKE 200 minden környezetben kiváló hangzásról gondoskodik. A tartóerszényben és zsebben is kényelmesen hordozható MKE 200 Mobile Kit mindenhová elkísér.

Rugalmasság és kezelhetőség

A gyors beállíthatóság a részletekben rejlik: ezt az okostelefon rögzítőcsipesz és a Manfrotto PIXI állvány minden eddiginél jobban segíti. Az okostelefon rögzítőcsipesz álló, illetve fekvő tájolásra, míg a PIXI állvány nyomógombos reteszelő mechanizmussal ellátott gömbfeje további finombeállításra is lehetőséget ad. Csak csatlakoztasd a mobiltelefont függőlegesen vagy vízszintesen, és használd a PIXI-t igényeid szerint.

Minőség mindenek felett

A masszív, tömör alumíniumból és puha gumimarkolattal készült okostelefon rögzítőcsipesz szintén magában hordozza a híres Sennheiser minőséget és az MKE 200 mikrofon méltó kiegészítője. Ehhez társul még az Adapto bevonatú, rozsdamentes acélból készült Manfrotto PIXI állvány, mellyel még sokoldalúbban használhatod ezt a tartós mobil szettet.

Szállítási információ

A szállítás a GLS futárszolgálattal történik

Raktáron lévő termékek esetében a szállítási idő várhatóan 2 munkanap.
A szállítás díja 20 000 Ft értékű rendelés alatt bruttó 2000 Ft, 20 000 Ft értékű rendelés felett pedig díjtalan.
További információk
Iránykarakterisztika

Szupervese

Mikrofon kapszula típusa

Kategória:
Cikkszám: 509256-B
Hasonló termékek
Kapcsolódó termékek
Sajnos nincsen találat.
Sajnos nincsen találat.