Neumann Home Studio megoldások

  Minden, amit az otthoni hangrögzítésről tudni érdemes. Hogyan kell kialakítani egy home stúdiót, milyen mikrofont érdemes választani a különböző feladatokhoz és azokat hogyan kell használni. Az alábbi videósorozat minden kérdésre választ ad.

  Neumann Home Studio Academy
 • MT 48 audio interface

  Egyújabb mérföldkő

  Az MT 48 egy megalkuvást nem ismerő audio interfész, amely hatalmas dinamikatartományával, valamint kiváló átalakítóival, előerősítőivel és fejhallgató-erősítőivel új mércét állít a hangminőség terén. DSP-képességeinek köszönhetően kifinomult EQ-val és széles dinamika-tartománnyal gazdagított monitor-mixek létrehozását teszi lehetővé – mindezt egy intuitív módon kezelhető érintőképernyőn keresztül. Az MT 48-at a svájci Merging Technologies-zel szoros együttműködésben fejlesztették ki.

  Bővebben

Neumann home studio monitorok

Nearfield és midfield monitor megoldások

  MA 1 mérőmikrofon

  A tökéletes szobakalibrálás érdekében

  A Neumann Automatic Monitor Alignment MA 1 rendszere bármely helyiségben a lehető legjobb hangminőséget biztosítja – az otthoni stúdióktól a professzionális vezérlőszobákig. A Neumann MA 1-et kifejezetten a sztereó konfigurációban használt KH DSP monitorhangfalakhoz (KH 750 DSP-vel vagy a nélkül), valamint a KH 750 DSP mélynyomó analóg kimeneteihez csatlakoztatott két-két nem DSP-alapú KH-típusú monitorhangfalhoz tervezték.
  Nincs szükség beépülő modulra vagy speciális audio-illesztőprogramra: a korrekciós adatok tárolása és feldolgozása a DSP-vel működő monitorhangfalakon belül történik. Egyedülálló előny, hogy a szoftver nemcsak az amplitúdóválaszt, hanem a fázist is optimalizálja.

  Bővebben

Mikrofon alapismeretek

Mit kell tudni a dinamikus, valódi kondenzátor vagy elektret kondenzátor mikrofonokról? 

Miért érdemes megfelelő mikrofonkengyelt és pop-filtert használni?
Mi a különbség a kis- és nagymembrános mikrofonok között?

Tovább